Aizvadītās nedēļas nogalē Ventspilī par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā aizturēti trīs cilvēki, turklāt vienā gadījumā iereibušais autovadītājs arī izraisījis avāriju. Savukārt novadā vairākām mašīnām sadurtas riepas.

Sarkanmuižas dambī pagalmā 37 gadus vecs vīrietis, vadot automašīnu “Audi” atpakaļgaitā, izraisīja sadursmi ar stāvēšanai novietotu automašīnu “Chrysler Grand Voyager”. Vīrietis automašīnu vadījis būdams alkohola reibumā, tāpēc par notikušo uzsākts kriminālprocess. Naktī uz sestdienu Vanagu ielā tika apturēta automašīna “SAAB”, kuras vadītāja – 23 gadus veca sieviete – bija alkohola reibumā, turklāt arī bez tiesībām vadīt atomašīnu.

Kuldīgas ielā sestdien īsi pirms pulksten 18 policija apturēja kādu aizdomīgu velosipēdistu un izrādījās, ka viņš ir alkohola reibumā – izelpā konstatētas 2,02 promiles alkohola.

Šajā pašā dienā Saldus ielā vīrietis konstatējis, ka viņa piederošā automašīna “Audi” neatrodas novietotajā vietā. Automašīna atradās citā stāvlaukumā, turklāt tai bija bojāta magnetola un aizdedze. Savukārt svētdienas rītā atklājās, ka Tārgales pagastā kādas mājas pagalmā bija uzdarbojušies huligāni. Automašīnām “Volkswagen Tiguan” un “Audi A4” bija sadurtas visas riepas, bet desmit minūtes vēlāk noskaidrojās, ka divas riepas cietušas arī “Volkswagen Passat”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: