21. augustā ap plkst. 04:00 Ventspils novada Ugālē, pie kādām mājām dega automašīna Dacia. Policija uzsākusi kriminālprocesu, lai precizētu ugunsnelaimes izcelšanās iemeslus.

22. augustā ap plkst. 18:55 Ventspils novada Usmas pagastā, braucot pa vietējas nozīmes ceļu, Valsts policijas darbinieki, pārvietojoties ar automašīnu Opel Mokka, vairākkārt izteica prasību priekšā braucošajam Ford KA automobiļa vadītājam apturēt transportlīdzekli uz aizdomu pamata, ka autovadītājs pie stūres atrodas alkohola reibumā. Ford šoferis policijas aicinājumam nepakļāvās. Mēģinot apturēt minēto automašīnu, likumsargi veica tā apdzīšanas manevru. Pēc tā Ford vadītājs beidzot nolēma apstāties, bet bremzējot sadūrās ar policijas auto. Cilvēki negadījumā nav cietuši. Veicot autovadītāja – 1981. gadā dzimuša vīrieša – pārbaudi, tika konstatēts, ka viņš atrodas 1,4 promiļu stiprā alkohola reibumā, turklāt pie stūres braucis bez transportlīdzekļa vadītāja apliecības. Minētajam autovadītājam sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par nepakļaušanos policijas darbinieku prasībām, kā arī uzsākts kriminālprocess par braukšanu pie auto stūres alkohola reibuma stāvoklī bez autovadītāja apliecības.

20. augustā plkst. 18:10 Ventspils novadā, Tārgales pagastā uz vietējas nozīmes autoceļa tika aizturēts 52 gadus vecs vīrietis, kurš vadīja mopēdu Keeway, būdams 2,71 promili stiprā alkohola reibumā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: