Šo sestdien, 17. martā, plkst. 12.00 Ventspils Augstskola vērs durvis topošajiem Ventspils Augstskolas studentiem un viņu vecākiem.

Visiem interesentiem būs iespēja tikties ar Ventspils Augstskolas pasniedzējiem, studentiem un absolventiem un uzzināt vairāk par studiju procesu, studenta dzīvi un karjeras iespējām Ventspils Augstskolā un pēc tās absolvēšanas.

Jau plkst. 10.00 Ventspils Augstskolas talismans kaija Ventiņš topošos studentus sagaidīs pilsētas autoostā. Ventspils Augstskolas jaunā korpusa amfiteātra tipa auditorijā plkst. 12.00 notiks Ventspils Augstskolas prezentācija, kam sekos absolventu karjeras stāsti. Atvērto durvju dienas ietvaros skolēniem būs iespēja tikties arī ar Informācijas tehnoloģiju, Ekonomikas un pārvaldības un Tulkošanas studiju fakultāšu dekāniem, pasniedzējiem un studentiem, lai uzzinātu vairāk par studijām attiecīgajās fakultātēs. Pēc tikšanās ar fakultātēm, topošajiem studentiem tiks piedāvāta ekskursija pa Ventspils Augstskola, t.sk., mācību laboratorijām, bibliotēku un dienesta viesnīcu.

Pasākuma laikā topošajiem studentiem būs iespēja piedalīties atraktīvos konkursos un savā īpašumā iegūt balviņas ar Ventspils Augstskolas simboliku, ka arī fotografēties ar kaiju Ventiņš.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: