Šī gada 19. aprīlī norisināsies „Ventspils Augstskolas Karjeras dienas 2012”. Ventspils Augstskolas telpās uzņēmumi no visas Latvijas varēs reklamēt sevi kā darba un prakses devēju Ventspils studentiem un jebkuram citam interesantam, kas ir darba meklējumos.

Ventspils Augstskolā ir trīs fakultātes – Ekonomikas un pārvaldības fakultāte, Informāciju tehnoloģiju fakultāte, kurā studē arī elektroinženieri, Tulkošanu studiju fakultāte, tādēļ specializāciju spektrs ir gana plašs, lai uzņēmums varētu atrast savā jomā kompetentu darbinieku. Tiks pieaicināti arī studenti no Rīgas Tehniskās universitātes Ventspils filiāles un Liepājas Universitātes.

Studentu lekciju grafiks tiks pielāgots pasākuma dienai , lai studentiem būtu iespēja aplūkot uzņēmumu pašizveidotos stendus, aprunāties ar firmu pārstāvjiem un noskaidrot sev interesējošus jautājumus. Uzņēmumiem būs iespēja uzstāties ar prezentāciju, kas nav garāka par 20min.

Pasākuma dalībnieki parādīsies projekta mārketinga aktivitātēs, piemēram, brošūrās, plakātos un cita veida reklāmās. Uzņēmumi varēs būt dzīvā saskarsmē ar potenciāliem darbiniekiem un nodibināt ar tiem kontaktus, informēt studentus par to vakancēm, norādīt uzņēmuma specializāciju un prasības, lai tur varētu strādāt. Stimulēt sava uzņēmuma atpazīstamību un pozitīvo tēlo.

Pasākuma dienā būs dažādas tematiskas aktivitātes saistība ar darba meklējumiem un karjeras veidošanu. Tiks pieaicināta prese un sabiedrībā pazīstami cilvēki, lai veicinātu tā ažiotāžu. Pasākums tiks noslēgts uz svinīgas nots.

Lai „ Ventspils Augstskolas Karjeras dienas” iegūtu vēlamo cilvēku ievērību un tiktu pienācīgi noorganizētas, ir jāiegulda daudz līdzekļu, tādēļ uzņēmumiem šis ir maksas piedāvājums.

Mēs būsim vairāk kā priecīgi Jūs redzēt mūsu projektā, prezentējot savu uzņēmumu un dodot iespēju studentiem satikties ar saviem nākotnes darba devējiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: