Ja Tu studē Ventspils Augstskolā un plāno kļūt par veiksmīgu uzņēmēju, tad biznesa ideju konkurss „Draugos ar biznesu” ir domāts tieši Tev.

Konkursa mērķis ir veicināt un atbalstīt biznesa ideju veidošanos un attīstību VeA studentu vidū, tāpēc, ja Tev ir biznesa ideja, nevelc garumā – iesniedz pieteikumu konkursam! Varbūt tieši Tava komanda 2012.gada pavasarī piedalīsies pieredzes apmaiņas braucienā uz ārzemēm vai saņems finansiālo atbalstu produkta prototipa izstrādei.

„Ar prieku paziņojam, ka savu darbību uzsāk „Ideju studija”, kurā VeA studenti ar pieredzējušo ekspertu palīdzību var pētīt savas biznesa idejas, tādējādi mācību laikā iegūtās zināšanas pielietot praksē. Ideju studija – tā ir Biznesa inkubatora un VeA Studentu Padomes pirmā kopīgā iniciatīva ar mērķi palīdzēt jauniešiem spert pirmos soļus biznesa pasaulē. Aicinām VeA studentus būt aktīviem un nepalaist garām šo unikālo iespēju!”, - saka Biznesa inkubatora vadītājs Salvis Roga.

Konkursa nosacījumi ir pavisam vienkārši – aizpildi pieteikumu, kurā īsumā apraksti savu ideju. Labāko biznesa ideju autori vai autoru grupas iegūs tiesības 2 mēnešu laikā pilnīgi bezmaksas izmantot Ideju studijas pakalpojumus – ofisa telpas, darba vietas un eksperta konsultatīvo atbalstu, kā arī cīnīties par galveno balvu – pieredzes apmaiņas braucienu vai finansiālo nodrošinājumu produkta prototipa izstrādei.

Pieteikumu iesniegšanas termiņš ir 2012.gada 6.marts. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: