17.-20. oktobrī Ventspils Augstskolas dienesta viesnīcā notiks tradicionālās Spodrības dienas, kas šogad apvienotas arī ar Zaļo nedēļu.

Spodrības dienās studenti aicināti sagatavot savas istabiņas Studentu Padomes pārstāvju pārbaudei. Ne tikai, lai pārbaudītu kārtību Ventspils Augstskolas studentu viesnīcā, bet arī, lai radītu prieku paši sev un ienestu siltumu un mājīgumu savās istabiņās.

Šogad tiks izvēlētas šādas nominācijas:

Kārtīgākā istaba,

Muzikālākā istaba,

Radošākā istaba un

Īsta studenta istaba.

Studentu apbalvošana notiks 27. oktobrī Heloween ballītē, kas notiks "Klondaikā".

Arī šogad Spodrības dienas nenorisināsies bez makulatūras un PET pudeļu vākšanas. Katra gaiteņa galā tiks izvietota kaste makulatūrai un maiss PET pudelēm.

Zaļajā nedēļā studenti aicināti arī piedalīties radošo darbu konkursā Mērķē zaļi, kurā var piedalīties, iesniedzot vai iesūtot savus radošos darbus (zīmējumus, stāstus, fotogrāfijas) par šīs tēmas interpretāciju.

20. oktobrī norisināsies galvenie pasākumi, kā arī radošo darbu apbalvošana. Būs arī radošās darbnīcas, kuras vadīs pārstāvji no Amatu mājas, Zaļā namiņa un Ventspils Jaunrades nama, dodot iespēju redzēt un dzirdēt kā darbojas īsti sava amata meistari.

Studenti aicināti pārbaudīt savas zināšanas un izbaudīt veselīgu konkurenci, veidojot komandas un piedaloties viktorīnā par zaļo tēmu, kā arī iegūt balvas no Ventspils OC un citiem. Zaļās nedēļas noslēgumā paredzēts arī koncerts, kurā piedalīsies DJ Lācis un Triānas Parks.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: