Šogad Ventspils Augstskolas Studentu padome rīko Pagrīdes futbola turnīru, kas norisināsies 12. oktobrī no plkst. 17.00 futbola laukumā pie 2. pamatskolas.

Futbols trīs pret trīs ir daudziem pazīstams. Tas notiek katras mājas pagalmā, sētā, kad draugi satiekas, noliek divus ķieģeļus, mietus, vai kā citādi apzīmē vārtus, sadalās komandās un spēlē futbolu.

Daudzi to ir spēlējuši, un daudzi ir guvuši emocijas bērnībā. Atšķirībā no klasiskā futbola, futbols trīs pret trīs notiek bez vārtsarga un bez tiesnešiem. Tiesā paši spēlētāji. Spēlē netiek izmantotas rokas. Noteikumi ir vienkārši - kā futbolam, kuru ir daudzi spēlējuši sētā. 

Kā informē Sabiedrisko attiecību komisijas dalībniece Irina Magurova, Pagrīdes futbola turnīra spēle notiek apmēram 9 x 18 metru laukumā, kuru pa perimetru norobežo nedaudz augstākas par metru metāla sētiņas. Spēle notiek ar ceturtā izmēra futbola bumbu. Laukumā katru komandu pārstāv trīs spēlētāji. Sastāvā drīkst pieteikt arī ceturto spēlētāju – rezervistu. Spēles laiks - desmit minūtes (spēles laiks var tikt mainīts atbilstoši konkrētā turnīra nepieciešamībai).

Reģistrēties turnīram var nosūtot komandas pieteikumu uz futbola_turnirs@inbox.lv, norādot kapteini, dalībnieku vārdus, uzvārdus, kursu un kontakta tālruņus, līdz 9. oktobra plkst. 00:00.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: