Gatavojoties šī gada uzņemšanai, Ventspils Augstskolas (VeA) Ekonomikas un pārvaldības fakultātē (EPF) un Informācijas tehnoloģiju fakultātē (ITF) tika pārskatītas un samazinātas studiju maksas bakalaura studiju programmu pirmā kursa studentiem.

Studiju maksas samazināja EPF bakalaura studiju programmai „Vadībzinātne” – no 1125 Ls gadā uz 990 Ls gadā un ITF bakalaura studiju programmām „Datorzinātne” un „Elektronika” – no 1125 Ls uz 940 Ls.

Lai Kurzemes reģiona skolu absolventiem, kas veido lielāko daļu VeA studentu, augstāko izglītību padarītu pieejamāku, papildu samazinātajām studiju maksām, pirmajā studiju gadā tiks piemērota arī studiju maksas atlaide 150 Ls apmērā.

Kopumā 2011.gada uzņemšanā Ventspils Augstskolas 10 īstenotajās studiju programmās tiks uzņemti vairāk kā 300 studenti, no kuriem divas trešdaļas paredzēts uzņemt no valsts budžeta finansētās studiju vietās. Ventspils Augstskolā var iegūt augstāko izglītību vadībzinātnē un uzņēmējdarbības vadībā, tulkošanā, terminoloģijā un valodniecībā, datorzinātnēs un elektronikā. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: