Karjeras dienu ietvaros Ventspils Jaunrades nams izzinošajā ekskursijā “Gribu kļūt par…” uzņēma 133 skolēnus no Ventspils pilsētas 7. – 11. klasēm, no kurām aktīvākās klases bija no 6. vidusskolas, 3. vidusskolas un Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas.

Ekskursijas laikā skolēniem bija iespēja aplūkot Jaunrades namā piedāvātās nodarbību telpas un kopīgi uzzināt, kādu profesiju pārstāvji pārstāv katru pulciņu un ko darbošanās kādā no pulciņiem var papildus dot nākotnes profesijā. Vislielāko interesi jaunieši izrādīja par skaņotāja un gaismotāja profesiju, jo bija iespēja pašiem izmēģināt apgaismot skatuvi un zāli, aizraujoši šķita arī planetārija lektores demonstrējumi. Jaunieši bija patīkami pārsteigti par plašajām iespējām Jaunrades namā, tehnisko nodrošinājumu skaņu ierakstu studijā un instrumentu klāstu.

Erudītākie un veiklākie ekskursijas dalībnieki tika pie Jaunrades nama pārsteiguma balvām un dāvanām, uzvarot “Bingo” spēlē, kurā bija uzmanīgi jāklausās atslēgas vārdi visas ekskursijas laikā.

Ņemot vērā skolu atsaucību, līdzīgu ekskursiju Jaunrades nams plāno piedāvāt pavasarī, kad norisināsies projektu nedēļa Ventspils skolās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: