Ceturtdien, 19. oktobrī, Karjeras nedēļas 2017 ietvaros notiks informatīvs pasākums jauniešiem par starptautisko izglītību un darba tirgus iespējām tuvākā un tālākā nākotnē. Savukārt 20. oktobrī laikā no 14:00 līdz 18:00 Jauniešu mājā būs iespēja atnākt uz individuālo konsultāciju.

Studiju pieredze ārzemēs kā daļa no mūsdienu izglītības procesa katru gadu tiek vērtēta aizvien augstāk, tādēļ ievērojami pieaug to studentu skaits, kas pēc vidusskolas absolvēšanas studijas izvēlas turpināt kādā no ārzemju augstskolām. Informatīvi pasākumi par izglītības iespējām ārvalstīs lielākoties tiek organizēti Rīgas skolās, tādējādi jaunieši ārpus galvaspilsētas robežām nereti nesaņem pietiekami daudz informācijas. Lai to mainītu, organizācija Dream Foundation regulāri dodas uz Latvijas reģioniem, lai informētu un rosinātu diskusijas par starptautisko izglītību arī tur.

Pasākuma laikā Ventspilī 19. oktobrī jauniešiem būs iespēja iegūt plašu informāciju par izglītības iespējām ārzemēs, augstskolu piedāvātām studiju programmām, pieteikšanās nosacījumiem un prasībām, kā arī studiju finanšu piesaistes iespējām. Kopā ar jauniešiem tiks diskutēts par ārzemju izglītības plusiem un mīnusiem, izvēles iespējām un starptautiskās pieredzes nozīmi mūsdienu darba tirgū.

Lai pieteiktos informatīvajam pasākumam 19. oktobrī, plkst. 16:00 Jauniešu mājā, reģistrējies šeit.

Lai piedalītos bezmaksas individuālajā konsultācijā 20. oktobrī sev ērtā laikā, reģistrējies šeit. Atceries reģistrēties pēc iespējas ātrāk, jo vietu skaits abos pasākumos ir ierobežots!

Dream! Foundation ir organizācija, kas iepazīstina cilvēkus ar dažādām studiju iespējām Eiropā un sniedz atbalstu kandidātiem pieteikšanās procesā. Pašreizējais piedāvājumu klāsts aptver vairāk nekā 4000 dažādu studiju programmu. Jaunieši var izvēlēties sev tīkamākās studijas starp 55 augstskolām 12 valstīs – Austrijā, Beļģijā, Čehijā, Dānijā, Igaunijā, Francijā, Lielbritānijā, Ungārijā, Itālijā, Lietuvā, Nīderlandē un Zviedrijā. Pateicoties vienotai tiešsaistes platformai, interesenti var pieteikties līdz pat 6 ārvalstu augstskolām vai studiju programmām vienlaicīgi.

REĢISTRĀCIJAS ANKETA PASĀKUMAM

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: