Eiropas Reģionālās attīstības fonda Igaunijas - Latvijas pārrobežu sadarbības programmas projekta “Jaunās uzņēmēju paaudzes praktiska apmācība kosmosa STEM jomā” (SpaceTEM) praktikanti un prakses piedalīsies European Planetary Science Congress 2017 (EPSC2017) starptautiskajā konferencē Rīgā.

Praktikanti prezentēs savus prakses laikā sasniegtos rezultātus, tādā veidā gūstot nozīmīgu pieredzi, klātienē vērojot pasākuma norisi un pašiem piedaloties, kas ir apliecinājums spējām, kas iegūtas ne tikai prakses laikā, bet arī studiju procesā Ventspils Augstskolā.

EPSC2017 apmeklēs un piedalīsies vairāk kā 900 zinātnieki no dažādām valstīm, un tā ir otra lielākā planetārā konference pasaulē. Šī būs pirmā reize, kad EPSC norisināsies Ziemeļeiropā.

SpaceTEM ir Eiropas Reģionālās attīstības fonda Igaunijas - Latvijas pārrobežu sadarbības programmas projekts, kura mērķis ir veicināt attīstību NewSpace nozarē (privātais kosmosa tehnoloģiju sektors) Latvijā un Igaunijā, izmantojot vairākas savstarpēji saistītas aktivitātes.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: