Bērnu sociālās aprūpes centra “Selga” audzēkņi kopā ar audzinātājām, auklītēm un centra vadītāju devās ekskursijā uz Igauniju.

Saliedēšanās ceļojums bija īpaša dāvana 25 gadu jubilejā bērnu sociālās aprūpes centra “Selga” bērniem un darbiniekiem no SIA “”Ventspils nafta” termināla”. Šādi braucieni centra bērniem rada neaizmirstamus iespaidus un saliedē kolektīvu neikdienišķos apstākļos. Šogad, atzīmējot centra 25. jubilejas gadu, tika izvēlēta īpaša svētku ceļojuma programma uz Igauniju. Bērniem bija iespēja izpriecāties Pērnavas Ūdens atrakciju parkā, apmeklēt “Jūras muzeju”, TV torni, kā arī Zooloģisko dārzu Igaunijas galvaspilsētā Tallinā. Vakarā ventspilnieki devās vakara pastaigā pa Tallinas vecpilsētu, kas centra iemītniekos radīja īpašas emocijas. Piedzīvojumiem bagātais ceļojums noslēdzās ar “AHHA” centra un 4D kino apmeklējumu Tartu.

Bērniem no sociālās aprūpes centra regulāri tiek organizētas dažādas aktivitātes, lai viņus iepriecinātu un ikdienu padarītu interesantāku. Iepriekšējos gados bijuši ceļojumi uz Kuršu kāpu, Lietuvā, Sāremā salu, bērni viesojušies arī Slovākijā.

Bērnu sociālās aprūpes centrā ,,Selga” dzīvo 23 bērni, kuriem ik dienu, tiek nodrošināta sociālā aprūpe un rehabilitācija.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: