Noslēgumam tuvojas būvdarbi pirmsskolas izglītības iestādē “Varavīksne”, lai ar jauno mācību gadu, 1. septembri, papildus varētu uzņemt 16 jaunākā vecuma bērnus.

Ņemot vērā arvien pieaugošo pieprasījumu pēc vietām grupiņās bērniem no divu gadu vecuma, pirmsskolas izglītības iestādē “Varavīksne”, pārstrukturējot trīs 5-6 gadīgo bērnu grupas, sākot ar šī gada 1.septembri, varēs papildus uzņemt 16 bērnus vecumā no 2 līdz 3 gadiem.

Lai nodrošinātu vietu 16 bērniem, pirmsskolas izglītības iestādes “Varavīksne” grupas telpās tiek veikti būvdarbi 115m2 platībā. Atsevišķi jau ir iepirktas mēbeles - skapji, gultiņas, plaukti, krēsli un nepieciešamas inventārs. Lai veicinātu bērnu saskarsmes prasmes, sekmētu kustību un domāšanu, kā arī, lai bērni pirmsskolas izglītības iestādē varētu interesanti pavadīt laiku, iegādāti dažādi mācību līdzekļi un rotaļlietas, piemēram, lelles, mīkstie klucīši, attīstošās rotaļlietas, kā arī liels rotaļu namiņš.

Pirmsskolas izglītības iestādes “Varavīksne” vadītāja Kristīne Boitmane pauž prieku, ka bērnudārzs varēs uzņemt papildus bērnus vecumā no 2 līdz 3 gadiem. Jaunā grupa būs iekārtota mājīgi, ar rotaļīgu atmosfēru, kas ir ļoti svarīgi, lai mazie ventspilnieki justos labi un veiksmīgāk adaptētos pirmsskolas izglītības iestādē. Jaunajai grupiņai jau ir izvēlēts skanīgs nosaukums – Podziņas. Vadītāja stāsta, ka iegādāti arī jauni ekopaklājiņi, kā arī ar nepacietību gaida lielo rotaļu māju, tādu pašu, kāda ir visās Ventspils pirmsskolas izglītības iestāžu silītes grupiņās. K. Boitmane atzīst, ka mazās podziņas varēs priecāties skaistā, īpaši viņām radītā vidē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: