Sestdien, 17. jūnijā, teātra namā “Jūras vārti” tiks atzīmēts Ventspils Augstskolas vasaras izlaidums, kurā diplomus saņems 157 absolventi – 122 no tiem iegūs baklaura grādu, bet 35 maģistra grādu.

Šogad izlaidums ir īpašs ar to, ka pirmo reizi diplomus saņems dubultā grāda maģistra studiju programmas “Starptautiskias bizness un eksporta menedžments” absolventi.

Izlaiduma svinīgā ceremonija tiks dalīta divās daļās – vispirms diplomus saņems Ekonomikas un pārvaldības fakultātes un dubultā diploma maģistra studiju programmas ”Starptautiskais bizness un eksporta menedžments” absolventi, kuriem izlaiduma svinīgais pasākums sāksies plkst. 12:00. Svinīgajā pasākumā pirmos dubultā diploma maģistra studiju programmas absolventus sveiks sadarbības universitātes - Kremsas Lietišķo zinātņu universitātes rektore Eva Wernere. Plkst. 15:00 diplomus saņems Tulkošanas studiju un Informācijas tehnoloģiju fakultātes absolventi. Pēc svinīgajām ceremonijām plkst. 16.30 paredzēts absolventu svinīgais gājiens no teātra nama "Jūras vārti" līdz kuģīša "Hercogs Jēkabs" piestātnei un brauciens ar kuģīti.

Ekonomikas un pārvaldības fakultātē bakalauru vidū augstākos vērtējumus – izcili un teicami - gala pārbaudījumu komisija piešķīra Rihardam Lankovskim, Otabekam Murodovam, Karīnai Freipičai, Aivim Girgždim, Karīnai Karpovičai, Kristam Korotkijam, Simonai Pērkonei un Jānim Uzarim. Maģistru vidū augstākos vērtējumus – izcili un teicami – saņēma Dagnis Iļjins, Arita Šreibere un Agnese Jēkabsone.

Tulkošanas studiju fakultātē izcilu un teicamu vērtējumu ieguva Amanda Gauše, Matīss Freimanis, Līga Ignate, Edvards Maļeckis, Gunita Benne, Elīna Bruža, Krišjānis Polāns, Baiba Posele, Krista Papēde, Dzintra Grīnberga, Agita Caune, Anastasija Vaska un Līga Zute.

Informācijas tehnoloģiju fakultātes bakalaura studiju programmās ar izcilu un teicamu vērtējumu tika novērtēti trīs studenti: Pēteris Bitāns, Klāvs Kalnejs, Arturs Anohins. Maģistra studiju programmas absolventi Edgars Garšneks, Aleksandrs Kozlovs, Jekaterina Kuštana un Gints Dreifogels tika novērtēti ar izcilu un teicamu vērtējumu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: