Līdz šī gada 21. augustam Ventspils 3. vidusskolā un Ventspils 6. vidusskolā izbūvēs ugunsdzēsības automātiskās atklāšanas un signalizācijas sistēmas.

Projekta “Izglītības iestāžu mācību vides infrastruktūras uzlabošana un materiāltehniskās bāzes pilnveidošana” ietvaros 2017. gada vasarā sadarbībā ar SIA “Ventspils nekustamie īpašumi”, SIA “Latus SARDZE” un SIA “Elektriķis” Ventspils 3. vidusskolā nomainīs elektrosadalni ēkas cokolstāvā un izbūvēs ugunsgrēka automātiskās atklāšanas un apziņošanas sistēmu. Savukārt 6. vidusskolā atjaunos elektroapgādes sistēmu un izbūvēs ugunsgrēka automātiskās atklāšanas un apziņošanas un balss izziņošanas sistēmas.

Automātiskās ugunsdrošības signalizācijas sistēma ir galvenais elements drošības sistēmā, tā ļauj organizēt drošu evakuāciju un samazināt materiālos zaudējumus.

Jau ziņots, ka laikā no 2017. līdz 2020. gadam darbības programmas „Izaugsme un nodarbinātība” Speciālā atbalsta mērķa „Uzlabot vispārējās izglītības iestāžu mācību vidi” ietvaros Izglītības pārvalde plāno realizēt projektu “Izglītības iestāžu mācību vides infrastruktūras uzlabošana un materiāltehniskās bāzes pilnveidošana”, nodrošinot apjomīgus infrastruktūras uzlabojumus astoņās Ventspils pilsētas pašvaldības vispārizglītojošajās skolās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: