9. un 10. maijā Ventspils Digitālajā centrā pulcēsies Ventspils vispārizglītojošo skolu 1.-12. klašu skolēni un Ventspils Tehnikuma audzēkņi, lai piedalītos konkursā ”ITiņš 2017” un pārbaudītu savas zināšanas informācijas tehnoloģiju jomā.

Skolēni startēs četrās vecumu grupās:

· no 1. līdz 3. klasei – A grupā;

· no 4. līdz 6. klasei – B grupā;

· no 7. līdz 9. klasei – C grupā;

· no 10. līdz 12. klasei – D grupā (tai skaitā Ventspils Tehnikuma audzēkņi).

Klātienes konkursā skolēniem būs jāpierāda ne tikai skolā apgūtās zināšanas un prasmes informācijas tehnoloģiju jomā, bet arī erudīcija un prasme orientēties dažādās tehnoloģijās.

Visiem konkursa dalībniekiem pirms konkursa klātienes daļas bija jāizpilda arī mājas darbs atbilstoši savai vecumu grupai: A grupas dalībniekiem - īsa animācijas filma ar tematiku „Pretī pavasarim!”, savukārt B, C un D grupas dalībniekiem - video par aktīvās atpūtas iespējām skolā un starpbrīžu laikā.

Konkursa mērķis ir sekmēt jauniešu zināšanu, prasmju, iemaņu un radošuma attīstību, izmantojot modernās tehnoloģijas, kā arī veicināt Ventspils skolēnu izpratni un interesi par konkursu “Ventspils IT izaicinājums”. Konkursa gaitā skolēniem un skolotājiem tiks piedāvāti mācību materiāli dažādu programmu apguvei un prasmju pilnveidošanai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: