Ventspils Izglītības pārvaldes vadītājas amatā Ventspils dome nolēma iecelt bijušo Ventspils Augstskolas (VeA) mācību prorektora pienākumu izpildītāju Egitu Udodovu.

Udodova VeA ir ieguvusi sociālo zinātņu bakalaura grādu vadībzinātnē ar specializāciju loģistikā un profesionālo maģistra grādu uzņēmējdarbības vadībā, kā arī sākusi studijas VeA doktora studiju programmā "Biznesa vadība". Viņai ir 16 gadu pieredze izglītības darbā, tai skaitā 14 gadu pieredze izglītības vadības darbā.

2016.gada oktobrī tika izveidota komisija pretendentu atlasei uz vakanto izglītības pārvaldes vadītāja amatu. Pavisam tika saņemti 11 pretendentu pieteikumi, taču neviens no pretendentiem netika atzīts par atbilstošu izvirzītajam prasībām, tāpēc konkurss noslēdzās bez rezultāta. Līdz ar to atkārtoti tika izsludināts atklāts konkurss, kurā tika saņemti astoņi pretendentu pieteikumi. Konkursa komisijas locekļu sniegto individuālo vērtējumu rezultātā par atbilstošāko kandidātu tika atzīta Udodova, kurai ir atbilstoša individuālā kvalifikācija, kā arī zināšanu un prasmju kopums, norādīja Ventspils domē.

Ventspils Izglītības pārvaldes pārziņā ir 24 struktūrvienības - desmit skolas, desmit bērnudārzi un četras interešu izglītības iestādes, kur kopā strādā ap tūkstoti darbinieku.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • -1
    No malas 03.04.2017, 17:37:26

    Vai tikai uzvārdu sakritība ar šo:
    http://www.latvijaiunventspilij.lv/lat/partija/musu-cilveki/13?

  • -1
    norge 03.04.2017, 17:49:39

    to no malas , tur tev pilniga taisniba

  • -1
    Latvija pāri visām! 03.04.2017, 19:30:43

    Ventspils partija ir partija šī vārda īstajā nozīmē - biedru grupa, kas vēlas ieņemt amatus un labi pelnīt un kam tāpēc nepieciešamas vietējo ļautiņu balsis vēlēšanās:)

  • 0
    es 06.04.2017, 10:48:28

    ''Vai tikai uzvārdu sakritība''

    Nu jau vairs tik tiešām tikai uzvārdu sakritība.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: