Jau vairākus gadus Jaunrades nams regulāri sadarbojas ar Klaipēdas Skolēnu pašizpausmes centru. Pedagogu un audzēkņu grupa no Klaipēdas viesojās Ventspilī, lai iepazītos ar Jaunrades nama piedāvāto interešu izglītības programmu klāstu.

Pavisam 20 pedagogi un 17 jaunieši no Klaipēdas apmeklēja Jaunrades nama telpas un aplūkoja piedāvāto interešu izglītības programmu klāstu, kā arī vēroja seansu planetārijā. Vizītes laikā norisinājās fitotehnoloģiju meistarklase pedagogiem, kuru vadīja Klaipēdas jauniešu centra floriste, draudzības sacensības trases automodelismā audzēkņu starpā, kā arī kopīgs koncerts un nacionālo kultūru vakars ar folkloras kopu “Rotaļnieks” noslēgumā.

Viesiem apmeklēja arī Kurzemes Democentru, Pārventas bibliotēku un apskatīja Lielo laukumu, Piedzīvojumu parku un Ventspils Augstskolu.

Sadraudzības pasākuma ietvaros norisinājās sacensības Trases automodelismā. Ciemiņi sacentās ar Jaunrades nama Trases automodelisma audzēkņiem. Spraigā konkurencē godalgotās vietas ieguva mūsu modelisti - 1.vieta Patrikam Jaunbelzējam; 2. vieta- Henrikam Balodim, savukārt 3.vieta- Mārim Jēkam. Klaipēdas sportisti ierindojās 4.- 6.vietā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: