Ventspils Augstskola (VeA) 1.aprīlī aicina ikvienu interesentu, īpaši vidusskolēnus uz atvērto durvju dienu, kur topošajiem studentiem būs iespēja uzzināt par studiju iespējām un studentu ikdienu Ventspils Augstskolā.

Pasākums tiks atklāts plkst. 12:00 ar augstskolas rektora v.i. Kārļa Krēsliņa uzrunu un informāciju par studiju programmām augstskolā, budžeta vietām, kopmītnēm un Erasmus+ programmas iespējām.

Pēc tam visi interesenti dosies uz Ekonomikas un pārvaldības fakultāti, Tulkošanas studiju fakultāte vai Informācijas tehnoloģiju fakultāti, kur būs iespēja satikt fakultāšu vadību un docētājus, studentus, kā arī absolventus, kuri pēc augstskolas absolvēšanas veiksmīgi iesaistījušies darba tirgū.

Informācijas tehnoloģiju fakultāte topošajiem studentiem piedāvās iespēju piedalīties nelielās praktiskajās nodarbībās, piemēram, pasākuma apmeklētāji varēs izveidot elektrodzinēju, noskaidrot kāda ir signālu skaņa, apciemot robotus un radiostaciju, kura ir izvietota uz augstskolas jumta un no kuras paveras skaists skats uz jūru un Ventspils pilsētu, kā arī uzzināt kā Latvija izskatās satelītattēlos. Pasākuma apmeklētāji varēs pieteikties un apmeklēt vairākas nodarbības.

Atvērto durvju dienu noslēgumā interesentiem būs iespēja tikties ar Studentu padomes pārstāvjiem, kuri ikdienā rūpējas par sabiedrisko dzīvi augstskolā – organizē dažādus kultūras un izglītojošus pasākumus, kā arī pārstāv studentu intereses gan augstskolas institūcijās, gan Latvijas studentu apvienībā.

Pasākuma programma pieejama Ventspils Augstskolas mājas lapā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: