Pavasara tuvošanās ir īstais laiks jauniem izaicinājumiem, tādēļ Ventspils Digitālais centrs aicina skolēnus darboties jaunās interešu izglītības nodarbībās jeb pulciņā “Digitāli vizuālā māksla”. Jaunais pulciņš papildinās Pārventas skolēnu iespējas tuvu savai skolai un mājām apgūt jaunas tehnoloģiju iespējas.

Pulciņš “Digitāli vizuālā māksla” papildinās bagātīgo Digitālā centra nodarbību klāstu, akcentējot skolēnu radošuma, kreatīvās domāšanas un uztveres attīstību, protams, saistībā ar mūsdienu tehnoloģijām. Pulciņā īpaši aicināti skolēni, kuri ikdienā labprāt zīmē un veido mākslas darbus, izmantojot tradicionālos rīkus, lai apgūtu arī digitāli vizuālo mākslu.

Pulciņā skolēni darbosies, izmantojot dažādas programmas un tiešsaistes izstrādes vides, piemēram, haringkids.com, abcya.com, atvērtā koda programmu TuxPaint, programmas Molberts, PicPick un daudzas citas. Nodarbībās skolēni zīmēs, izmantojot digitālus rīkus, un veidos daudzveidīgus mākslas darbus, piemēram, ainavas, portretus, industriālus objektus, kā arī kolāžas, kompozīcijas utt. Lai veidotu digitālu mākslas darbu, pulciņa dalībnieki darbosies ar tādiem digitāliem rīkiem kā uzlīmēm, krāsu lapām, zīmogiem, dažāda veida otām, figūrām, ornamentiem, skolēni iemācīsies izveidot un pielietot krāsu pārejas, rakstus, tekstūras u.c.

Ventspils Digitālā centra interešu izglītības nodarbības “Digitāli vizuālā māksla” notiks Pārventas pamatskolas 26.kabinetā ceturtdienās no plkst.14.45 līdz plkst.16.15. Uz nodarbībām aicināti 2.- 4.klašu skolēni. Pulciņu vadīs Ventspils Digitālā centra pasniedzēja Māra Jansone. Pirmā nodarbība plānota šā gada 23.martā.

Pieteikšanās elektroniski www.ej.uz/digitalomakslu vai klātienē Ventspils Digitālajā centrā Akmeņu ielā 3 līdz 2017.gada 21.martam.

Pēc reģistrācijas beigām ar katru dalībnieku sazināsies Digitālā centra pārstāvis, lai sniegtu informāciju par ieskaitīšanu grupā un citām aktualitātēm.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: