Lai pavasaris Ventspilī ierastos ātrāk, Ventspils Jaunrades nams skolēnu brīvlaikā piedāvā aktivitātes ne tikai pulciņu audzēkņiem, bet arī tiem, kuri ikdienā neapmeklē Jaunrades nama nodarbības.

14. un 16. martā no plkst. 11.00 līdz plkst. 14.00 notiks radoša, mākslinieciska, tehniska un sportiska darbošanās “Plaukstas lieluma pavasaris”.

14. martā no plkst. 11.00 ikviens interesents varēs diedzēt sēklas, praktiski darbojoties, uzzināt kā stādīt un kopt stādījumus. Būs mākslas un rokdarbu darbnīcas, kurās taps papīra ziedi, matu rotas, ziedu piespraudes, ziedu gleznas un citi ziedu darbi. Klātesošos priecēs gan muzikāli, gan deju priekšnesumi par pavasari un ziediem no Jaunrades nama pulciņu audzēkņiem. Salonā būs ziedu meistarklase kopā ar SIA “Amoreta” floristi. Ikvienam būs iespēja savu līdzpaņemto puķi podiņā mainīt pret citu, vēl nebijušu stādu.

16. martā vairāk aktivitātes notiks tieši zēniem: koka inerces auto modeļu mači (aicinām ņemt līdzi savu mājturības stundās pagatavoto auto modeli), LEGO robotikas un tehniskās modelēšanas darbnīca, radioelektronika, galda hokeja turnīrs un iespēja veikt sava velosipēda pirmo tehnisko apkopi. Pārējiem interesentiem iespēja piedalīties fitnesa nodarbībās un darboties mīksto rotaļlietu gatavošanā.

Gan 14., gan 16. martā plkst. 10.30 no Ventspils 3. vidusskolas un plkst. 10.35 no Pārventas pamatskolas kursēs autobuss uz Jaunrades namu, lai Pārventā dzīvojošie bērni ērti un droši varētu nokļūt radošajās nodarbībās.

Plkst. 14.15 autobuss kursēs atpakaļ uz Pārventu.

Visas nodarbības ir bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: