Septembrī Ventspils pilsēta izaicināja skolēnus no 1. līdz 12. klasei pieteikties un pierādīt savas radošās tehnoloģiju prasmes jaunā konkursā “Ventspils IT izaicinājums”.

Konkurss ir guvis lielu skolēnu interesi, jo savu dalību konkursā bija pieteikušas 275 skolēnu komandas no visas Latvijas. Šonedēļ, 10. un 11. novembrī, Ventspilī norisināsies konkursa fināla kārta.

Konkursa finālā piedalīsies 10 komandas (3 skolēni un skolotājs) katrā vecuma grupā, kopā 40 komandas no 31 skolas. Konkursa dalībnieki ir sadalīti un mērosies spēkiem tehnoloģiju prasmēs četrās vecuma grupās: 1. – 3. klase, 4. – 6. klase, 7. – 9. klase un 10. – 12. klase.

Konkursa fināla kārta būs divu dienu pasākums Ventspilī. Ceturtdien, 10. novembrī, notiks fināla uzdevumu veikšana, kā arī atpūtas vakars skolēniem Ventspils Jauniešu mājā, bet skolotājiem – Ventspils Digitālajā centrā. Savukārt otrā konkursa dienā konkursa dalībnieki ekskursijā iepazīs Ventspili un piedalīsies radošajās darbnīcās, bet plkst. 14:00 dalībnieki pulcēsies uz apbalvošanu Ventspils Augstskolā.

Konkursa dalībnieki ceturtdien, 10. novembrī, pulcēsies Ventspils Augstskolā, taču tālāka konkursa norise plānota dažādās Ventspils vietās:

  • A grupa (1. – 3. klase) Ventspils Digitālajā centrā;

  • B grupa (4. – 6. klase) Ventspils Jaunrades namā;

  • C grupa (7. – 9. klasei) un D grupa (10. – 12. klase) Ventspils Augstskolā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: