Īstenojot reģionālo metodisko funkciju, Ventspils Valsts 1. ģimnāzija rudens brīvlaikā (no 24. līdz 28. oktobrim) piedāvās vairākas mācību nodarbības Ventspils pilsētas, Alsungas, Pāvilostas, Kuldīgas un Ventspils novada skolu pedagogiem.

Mācību programmas mērķis ir iepazīstināt pedagogus ar metodēm un paņēmieniem, kas ļauj īstenot skolēnu patstāvīgu (skolotāja virzītu) mācīšanos mācību stundās. Pedagogiem būs iespēja piedalīties mācību nodarbībās par vairākām tēmām:

  • "Patstāvīgas mācīšanās prasmju attīstīšana skolēniem: lasīšanas uzdevumu un radošo darbu izmantošana stundās; digitālu infografiku veidošana" (24. un 25. oktobrī);

  • "Pētniecisko prasmju attīstīšana skolēniem mācību stundās" (27. oktobrī);

  • "Daudzveidīgas diskusiju metodes skolēnu patstāvīgas mācīšanās prasmju attīstīšanai" (27. oktobrī);

Nodarbības vadīs Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas skolotāji ar pieredzi pedagogu profesionālās pilnveides nodarbību vadīšanā.

Mācību nodarbības ir bezmaksas un pēc to apmeklēšanas pedagogi saņems Ventspils pilsētas domes Izglītības pārvaldes saskaņotu apliecinājumu (6 stundu apmērā).

Papildus informāciju par nodarbību saturu un pieteikšanos var iegūt, rakstot uz e-pasta adresi: oskars.kaulens@gmail.com.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: