Livonijas ordeņa pilī Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs diviem Ventspils vispārizglītojošo skolu absolventiem un deviņiem pedagogiem svinīgi pasniedza pedagoģiskā darba inovācijas fonda apliecības un naudas balvas. Viena absolvente saņēma Ventspils pilsētas domes Pateicības rakstu.

Apbalvoto vidū ir mācību priekšmetu olimpiāžu godalgoto vietu ieguvēji un  pedagogi, kas ieguldījuši darbu skolēnu sagatavošanā olimpiādēm, centralizētajiem eksāmeniem, kā arī koru un orķestru skatēm. Savukārt Ventspils pilsētas domes Pateicības raksts tiek piešķirts Ventspils vispārizglītojošo skolu audzēkņiem par augstiem sasniegumiem mācību darbā un centralizētajos eksāmenos.

APBALVOTIE SKOLĒNI UN PEDAGOGI

Ventspils pilsētas Pedagoģiskā darba inovācijas fonds tika izveidots 1995. gadā, lai atbalstītu inovatīvi strādājošos pedagogus un audzēkņus. Pedagoģiskā darba inovācijas fonds atbalsta pedagogus par mācību grāmatu, metodisko materiālu izveidi, skolēnu sagatavošanu un īpaši sekmīgu piedalīšanos valsts un novada mācību priekšmetu olimpiādēs, kā arī skolēnus par sekmīgu piedalīšanos Latvijas Republikas mācību priekšmetu olimpiādēs, nosaukuma „Gada skolotājs” un „Gada skolēns” ieguvējus.

Apskati foto!

 

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -1
    cits 27.09.2016, 20:31:46

    Ventiņheiteris Pirms 1 dienas, 8 stundām

    Atcerieties, jaunieši - diplomam, kas saņemts no svētmocekļa rokām, dzīvē ir pavisam cits "svars"!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: