27. septembrī plkst. 15.00 Ventspils Livonijas ordeņa pilī Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs 2 Ventspils vispārizglītojošo skolu absolventiem un 9 pedagogiem svinīgi pasniegs pedagoģiskā darba inovācijas fonda apliecības un naudas balvas.

Viena absolvente saņems Ventspils pilsētas domes Pateicības rakstu.

Apbalvoto vidū ir mācību priekšmetu olimpiāžu godalgoto vietu ieguvēji un pedagogi, kas ieguldījuši darbu skolēnu sagatavošanā olimpiādēm, centralizētajiem eksāmeniem, kā arī koru un orķestru skatēm. Savukārt Ventspils pilsētas domes Pateicības raksts tiek piešķirts Ventspils vispārizglītojošo skolu audzēkņiem par augstiem sasniegumiem mācību darbā un centralizētajos eksāmenos.

Ventspils pilsētas Pedagoģiskā darba inovācijas fonds tika izveidots 1995. gadā, lai atbalstītu inovatīvi strādājošos pedagogus un audzēkņus. Pedagoģiskā darba inovācijas fonds atbalsta pedagogus par mācību grāmatu, metodisko materiālu izveidi, skolēnu sagatavošanu un īpaši sekmīgu piedalīšanos valsts un novada mācību priekšmetu olimpiādēs, kā arī skolēnus par sekmīgu piedalīšanos Latvijas Republikas mācību priekšmetu olimpiādēs, nosaukuma „Gada skolotājs” un „Gada skolēns” ieguvējus.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Ventiņheiteris 26.09.2016, 12:26:07

    Atcerieties, jaunieši - diplomam, kas saņemts no svētmocekļa rokām, dzīvē ir pavisam cits "svars"!

  • 0
    norge 26.09.2016, 20:24:42

    viss lojala ventspili krievu skola pedinas brinos ka pie sienas tur nestav putina portrets

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: