Iespēja studēt Ventspils Augstskolā būs arī tiem, kuri vēl nav paspējuši iesniegt savus pieteikumus studijām. No 25. jūlija līdz 26. augustam Ventspils Augstskolā (VeA) turpināsies uzņemšana visās piedāvātajās studiju programmās, dodot iespēju pieteikties studijām tiem studētgribētājiem, kuri dažādu iemeslu dēļ nav iestājušies augstskolā vai savus plānus ir mainījuši par labu VeA.

Papildus uzņemšanas laikā reflektantiem būs iespējams pieteikties vakantajām budžeta un maksas studiju vietām. Ventspils Augstskolā ir iespējams studēt 14 studiju programmās trīs fakultātēs – Ekonomikas un pārvaldības, Tulkošanas studiju un Informācijas tehnoloģiju fakultātēs, piedāvājot iespēju studēt sākot no pamatstudijām līdz pat doktorantūrai.

Studiju līgumu slēgšana un reģistrēšanās notiks katru darba dienu no plkst. 13:00 līdz plkst. 15:00 C korpusa C210.kabinetā, līdzi ņemot personu apliecinošu dokumentu un iepriekš iegūtās izglītības dokumentus. Maksa par reģistrāciju studijām noteikta 30 EUR apmērā. No maksas atbrīvoti 1. grupas invalīdi un bāreņi, kā arī tie reflektanti, kuri 2016.gadā pieteikušies studijām, izmantojot vienoto pieteikšanos Latvijas portālā www.latvija.lv un jau samaksājuši pieteikuma reģistrācijas maksu.

Visiem interesentiem līdz 26.augustam ir iespējams pieteikties dubultā diploma maģistra studiju programmai “Starptautiskais bizness un eksporta menedžments”, kura tiek īstenota sadarbībā ar Kremsas Lietišķo zinātņu universitāti Austrijā. Tā ir izcila un visā pasaulē popularitāti ieguvusi studiju programma, kura studentiem palīdz attīstīt stratēģisko skatījumu un līderību, kā arī veicina starptautisko sadarbību.

Plašāka informācija par uzņemšanu un studiju iespējām pieejama, rakstot uz e-pastu studijas@venta.lv vai zvanot pa tālruni 63629646. Informācija par studiju programmām pieejama www.venta.lv/studijas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: