Augstas studiju kvalitātes nodrošināšanai, papildus lekcijām, kuras pasniedz Latvijā respektēti pasniedzēji, ir iespēja regulāri apmeklēt arī kvalificētu ārvalstu pasniedzēju lekcijas.

Oktobrī lekcijas uzņēmējdarbības un pētījumu metožu kursos Ventspils Augstskolas studentiem pasniedz Bernes Universitātes pētniece un pasniedzēja Dr. Karina Lomberga (Dr. Carina Lomberg). Paralēli lekciju pasniegšanai Karina Lomberga līdzdarbojas pasākumos, kura mērķis ir Ventspils uzņēmēju zināšanu un prasmju pilnveidošana.

 

Karinas Lombergas zinātniskās darbības rezultāti regulāri tiek publicēti vadošajos uzņēmējdarbības un vadības akadēmiskajos žurnālos un prezentēti nozīmīgākajās Eiropas un ASV konferencēs.

 

Turklāt, jaunās studiju programmas (maģistra studiju programma “Elektornika”) studentiem šajā semestrī lekcijas lasa pasniedzēji no Baltkrievijas valsts Informātikas un radioelektronikas universitātes – profesors Jurijs Babkovs un docents Dmitrijs Gololobovs – un Klaipēdas universitātes – profesors Arūnas Andzinlis un Darius Drungilas.

 

Ārvalstu vieslektori kursus lasa moduļu veidā, strādājot intensīvi vairākas dienas, visas dienas garumā.

 

Ieguvums ir ne tikai augstskolas studentiem, kuriem ir dota iespēja klausīties augstu kvalificētu speciālistu kursus, bet arī pašiem pasniedzējiem – kuriem ir iespēja strādāt ar augstskolas modernajām tehnoloģijām.

 

Ar Uzņēmējdarbības inovāciju un reģionālās attīstības centra atklāšanu, kurā ir piesaistīti Eiropā un citur pasaulē atpazīstami uzņēmējdarbības pētnieki no Smallbone-Kingstonas Universitātes (Apvienota Karaliste), Aalto Universitātes (Somija) un vadošajām biznesa skolām Francijā un Baltkrievijā, tiks papildināts Ventspils Augstskolas pasniedzēju sastāvus tādējādi dodot iespēju augstskolas studentiem apgūt jaunākās pasaules tendences uzņēmējdarbībā un inovācijās neizbraucot no valsts.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: