Ķīnā (Šeņžeņā) Ventspils brīvostas pārvalde starptautiskajā loģistikas un transporta izstādē „CILF 2017” iepazīstināja ķīniešu potenciālos sadarbības partnerus un investorus ar Ventspils brīvostas priekšrocībām, akcentējot kravu transportēšanu caur Ventspils ostu un jaunu ražotņu atvēršanu Ventspilī.

Latvijas nacionālo stendu pārstāvēja Ventspils brīvostas pārvalde, Rīgas brīvostas pārvalde un „Latvijas dzelzceļš”. Izstādes ietvaros notika arī transporta un loģistikas nozares semināri. Ventspils brīvostas mērķis starptautiskajās izstādēs ir prezentēt visas sadarbības iespējas ar Ventspili, tai skaitā Ziemeļu ostas projektu, kravu transportēšanas priekšrocības caur Ventspils ostas termināļiem, sadarbības iespējas ar stividorkompānijām un plašo pieostas industriālo zonu piedāvājumu.

„China International Logistics and Transportation Fair” (CILF 2017) ir viena no lielākajām Āzijas reģiona loģistikas un transporta izstādēm. Jau divpadsmito gadu CILF izstāde kalpo kā tikšanās platforma lielākajiem pasaules loģistikas un transporta nozares pārstāvjiem. Izstādē piedalījās vairāk nekā 1600 dalībnieku no vairāk nekā 50 valstīm.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: