Šajā nedēļā Ventspils brīvostas pārvaldes pārstāvji devušies uz Astanu Kazahstānā, lai iepazīstinātu Kazahstānas uzņēmējus ar sadarbības un investīciju projektu realizēšanas iespējām Ventspilī.

Astanā norisinās viena no lielākajām pasaules mēroga izstādēm “EXPO Astana 2017”. Šajā nedēļā Latvijas paviljonā izstāde veltīta tranzītam un loģistikai, un tajā pārstāvēta arī Ventspils brīvostas pārvalde. Vienlaikus ar EXPO izstādi Astanā norisinās arī Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras rīkotā Tirdzniecības misija. Tirdzniecības misijas ietvaros brīvostas pārstāvji piedalīsies kontaktbiržā, tiksies ar potenciālajiem partneriem, kā arī dosies vizītēs uz Astanas industriāli aktīvajām zonām.

Ventspils brīvostas pārvaldes uzdevums Kazahstānā ir prezentēt un iepazīstināt potenciālos sadarbības partnerus un investorus ar brīvostas priekšrocībām, akcentējot kravu transportēšanu caur Ventspils ostu un jaunu ražotņu atvēršanu Ventspilī.

“EXPO Astana 2017” ir viena no lielākajām starptautiskajām izstādēm pasaulē, kurā pārstāvētas vairāk nekā 110 valstis. Izstāde norisinās no 10.jūnija līdz 10.septembrim un plānots, ka kopumā to apmeklēs līdz pat 5 miljoniem cilvēku.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: