Ziņas

  • "Ventspils" LIBL spēlē Tallinā tiksies ar "Kalev"/"Cramo" 0

    Basketbola klubs "Ventspils" šodien Tallinā savā pēdējā "Pafbet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas (LIBL) pamatturnīra spēlē tiksies ar līderi "Kalev"/"Cramo". Spēle sāksies plkst.19, spēli tiešraidē translējot tīmekļa vietnei "Delfi.ee".

  • Pateicās sociālās jomas brīvprātīgajiem 0

    1. martā Ventspils Sociālais dienests, atzīmējot 27. februārī notikušo Starptautisko Nevalstisko organizāciju (NVO) dienu, godināja savus sadarbības partnerus – Ventspils nevalstiskās un bezpeļņas organizācijas un cilvēkus, kas tajās darbojas. Organizāciju pārstāvjiem bija iespēja pastāstīt par savu ikdienas darbu, apmainīties idejām un veidot jaunas sadarbības.

  • Amatierteātru skatē būs skatāmas trīs izrādes 0

    24. martā Ventspils Kultūras centrā “Gada izrāde 2023” ietvaros notiks Latvijas amatierteātru iestudējumu reģionālā skate. Plkst. 14.30 būs skatāma Ventspils teātra izrāde “Tikai muzikants”, plkst. 16.00 Raņķu amatierteātra izrāde “Puķainais peldkostīms”, bet plkst. 17.30 Puzes amatierteātra “Un tā tāļāk” izrāde “Ak, maigā sirsniņa”.

  • Aktualizē kārtības noteikumus bērnu parkos 0

    Ģimenes ar bērniem Ventspilī īpaši novērtē saturīga un aktīva brīvā laika pavadīšanas iespējas, tostarp rotaļu laukumus, kas pieejami jau 40 vietās visā pilsētā. Rūpēs par bērnu drošību īpaša uzmanība tiek pievērsta kārtības noteikumiem un rotaļu iekārtu tehniskajam stāvoklim.

  • Aicina tiešsaistē apgūt kursu “Mājaslapu izveide bez programmēšanas” 0

    Nav jābūt programmētājam, lai izveidotu skaistu, kvalitatīvu un pārskatāmu mājaslapu – tas ir pa spēkam ikvienam, tāpēc Ventspils Digitālas centrs aicina piedalīties tiešsaistes kursā, kur būs iespēja apgūt bezkoda tīmekļa vietnes izstrādes pamatus, izmantojot platformas Wix, Shopify un Mozello, kā arī dizaina principus, SEO pamatus, e-komercijas pamatprincipus un mājaslapu optimizāciju mobilajām ierīcēm.

  • Aicina uz Putnu būrīšu izgatavošanas talku 1

    Svētdien, 31. martā – Pirmajās Lieldienās visi dabas draugi tiek aicināti uz Putnu būrīšu izgatavošanas talku Bērnu pilsētiņā plkst. 11.00 un bērnu parkā “Fantāzija” plkst. 15.00. Talkotājus uzmundrinās folkloras studija “Vācelīte” un popstudijas “Jūras akmentiņi” audzēkņi.

  • Bokseriem panākumi Dienvidkurzemes čempionātā 0

    Aizvadītajā nedēļas nogalē, Grobiņas sporta centrā norisinājās ''Dienvidkurzemes čempionāts boksā'' četrās vecuma grupās – U-15, U-17, U-19 un Elite, kurā piedalījās 102 sportisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Polijas un viņu vidū bija seši Ventspils sporta kluba ''Favorīts'' un Ventspils boksa kluba sportisti.

  • No Ventspils lidlauka uz Rīgu nogādā donora sirdi 2

    Valsts robežsardzes Aviācijas un speciālo operāciju pārvaldes dispečers 15. martā saņēma lūgumu no Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta par atbalsta sniegšanu donora orgānu transportācijai. Valsts robežsardzes helikopters no Ventspils lidlauka uz Rīgu nogādāja donora sirdi.

  • Lasmanis izcīna uzvaru starptautiskā turnīrā Japānā 0

    Ventspils Olimpiskās vienības 3x3 basketbolists Kārlis Pauls Lasmanis, Šveices komandas ''Lausanne'' sastāvā, Japānas pilsētā Hachinohe City izcīnījis uzvaru augstas kategorijas turnīrā ''3x3. EXE Super Premier'' finālposmā.

  • Īslaicīgi nedarbosies luksofors 0

    Otrdien, 19. martā, dienas laikā īslaicīgi nedarbosies gājēju pārejas luksofors Lielajā prospektā 18, jo tiks veikti profilaktiskie remontdarbi, informē Ventspils Komunālā pārvalde.

  • Sāk pārbūvēt reģionālā autoceļa Ventspils-Kolka posmu 2

    Reģionālā autoceļa Ventspils-Kolka (P124) posmā no Ventspils šosejas (A10) līdz pagriezienam uz Liepeni no pirmdienas līdz šā gada beigām ieviesti satiksmes ierobežojumi, informē "Latvijas valsts ceļi" (LVC) pārstāvji.

  • Slēgs pārjaunojuma līgumu par dzīvojamās mājas Kuģinieku ielā 7, pārbūvi 1

    Ventspils valstspilsētas pašvaldības dome pieņēma lēmumu slēgt pārjaunojuma līgumu projekta “Dzīvojamās mājas un saimniecības ēkas vienkāršotā pārbūve Kuģinieku ielā 7, Ventspilī” īstenošanai. Šāds lēmums tika pieņemts, jo Ventspils valstspilsētas pašvaldībā ir saņemts SIA “Kuģinieku 7” iesniegums par SIA “D63” saistību pārņemšanu.

  • Ventspils un novads apvienošanu joprojām uzskata par neatbilstošu iedzīvotāju interesēm 0

    Ventspils valstspilsētas pašvaldības dome joprojām uzskata, ka Ventspils valstspilsēta, ņemot vērā tās nozīmi starptautiskajā un nacionālajā līmenī, nav ietverama vienotā sistēmā ar Ventspils novada pagastiem un Ventspils novada pilsētu, turklāt joprojām nav objektīvu pierādījumu par jaunā Ventspils novada pašvaldības iedzīvotājiem sniegto pakalpojumu organizācijas uzlabojumiem.

  • Lembergs: Ventspils pilsētā būs pagastvecis. Kolosāli skan, vai ne? 11

    "Latvijā jābūt septiņām valstpilsētām, kurās neietilpst Jēkabpils, Valmiera un Ogre, un 27 apriņķiem!" ir pārliecināts partijas "Latvijai un Ventspilij" valdes priekšsēdētājs Aivars Lembergs un uzsver, ka ne Ventspils pilsētas, ne mūsu novada iedzīvotāji nevēlas teritoriju apvienošanu.

  • "Ventspils" basketbolisti uzvar "Viimsi" 0

    Basketbola klubs "Ventspils" piektdien "Pafbet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas (LIBL) spēlē mājās ar rezultātu 97:90 (22:19, 22:20, 19:17, 34:34) uzvarēja "Viimsi" vienību.