Ziņas

  • No Ventspils lidlauka uz Rīgu nogādā donora sirdi 0

    Valsts robežsardzes Aviācijas un speciālo operāciju pārvaldes dispečers 15. martā saņēma lūgumu no Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta par atbalsta sniegšanu donora orgānu transportācijai. Valsts robežsardzes helikopters no Ventspils lidlauka uz Rīgu nogādāja donora sirdi.

  • Lasmanis izcīna uzvaru starptautiskā turnīrā Japānā 0

    Ventspils Olimpiskās vienības 3x3 basketbolists Kārlis Pauls Lasmanis, Šveices komandas ''Lausanne'' sastāvā, Japānas pilsētā Hachinohe City izcīnījis uzvaru augstas kategorijas turnīrā ''3x3. EXE Super Premier'' finālposmā.

  • Īslaicīgi nedarbosies luksofors 0

    Otrdien, 19. martā, dienas laikā īslaicīgi nedarbosies gājēju pārejas luksofors Lielajā prospektā 18, jo tiks veikti profilaktiskie remontdarbi, informē Ventspils Komunālā pārvalde.

  • Sāk pārbūvēt reģionālā autoceļa Ventspils-Kolka posmu 2

    Reģionālā autoceļa Ventspils-Kolka (P124) posmā no Ventspils šosejas (A10) līdz pagriezienam uz Liepeni no pirmdienas līdz šā gada beigām ieviesti satiksmes ierobežojumi, informē "Latvijas valsts ceļi" (LVC) pārstāvji.

  • Slēgs pārjaunojuma līgumu par dzīvojamās mājas Kuģinieku ielā 7, pārbūvi 1

    Ventspils valstspilsētas pašvaldības dome pieņēma lēmumu slēgt pārjaunojuma līgumu projekta “Dzīvojamās mājas un saimniecības ēkas vienkāršotā pārbūve Kuģinieku ielā 7, Ventspilī” īstenošanai. Šāds lēmums tika pieņemts, jo Ventspils valstspilsētas pašvaldībā ir saņemts SIA “Kuģinieku 7” iesniegums par SIA “D63” saistību pārņemšanu.

  • Ventspils un novads apvienošanu joprojām uzskata par neatbilstošu iedzīvotāju interesēm 0

    Ventspils valstspilsētas pašvaldības dome joprojām uzskata, ka Ventspils valstspilsēta, ņemot vērā tās nozīmi starptautiskajā un nacionālajā līmenī, nav ietverama vienotā sistēmā ar Ventspils novada pagastiem un Ventspils novada pilsētu, turklāt joprojām nav objektīvu pierādījumu par jaunā Ventspils novada pašvaldības iedzīvotājiem sniegto pakalpojumu organizācijas uzlabojumiem.

  • Lembergs: Ventspils pilsētā būs pagastvecis. Kolosāli skan, vai ne? 9

    "Latvijā jābūt septiņām valstpilsētām, kurās neietilpst Jēkabpils, Valmiera un Ogre, un 27 apriņķiem!" ir pārliecināts partijas "Latvijai un Ventspilij" valdes priekšsēdētājs Aivars Lembergs un uzsver, ka ne Ventspils pilsētas, ne mūsu novada iedzīvotāji nevēlas teritoriju apvienošanu.

  • "Ventspils" basketbolisti uzvar "Viimsi" 0

    Basketbola klubs "Ventspils" piektdien "Pafbet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas (LIBL) spēlē mājās ar rezultātu 97:90 (22:19, 22:20, 19:17, 34:34) uzvarēja "Viimsi" vienību.

  • Jūrmalas parkā ir jauna sniegpulkstenīšu pļava 0

    Sestdien, 16. martā, Ventspils Jūrmalas parkā notika jau desmitā Sniegpulkstenīšu stādīšanas talka. Vienkopus pulcējās ap 100 dabas draugi, kuri ne tikai izbaudīja pavasarīgo dienu, bet arī aktīvi pavadot laiku dabā, papildināja Jūrmalas parku ar sniegpulkstenītēm, kuras katru pavasarī priecēs visus parka apmeklētājus. 

  • Pilsētā turpinās apgaismojuma sistēmas modernizācija 0

    Pilsētā pabeigti energoefektīvu LED gaismekļu uzstādīšanas darbi 23 Ventspils ielu posmos, un apgaismojuma sistēmas modernizācijas gaitā 20 daudzdzīvokļu dzīvojamo māju iekšpagalmos jau uzsākta veco laternu nomaiņa uz energoefektīvu LED apgaismojumu.

  • Aicina iepazīt skolu piedāvājumus 0

    Lai vecākiem atvieglotu izvēli, izvēloties piemērotāko skolu savam topošajam pirmklasniekam, turpinām iepazīstināt ar Ventspils vispārizglītojošajām skolām, kurās jaunajā mācību gadā atvērs 1. klases.

  • Lembergs par aicinājumu Latvijas valdībai neprovocēt Krieviju 10

    Partijas "Latvijai un Ventspilij" valdes priekšsēdētājs Aivars Lembergs ziņu portālam ventasbalss.lv komentējot savu sociālajos tīklos pausto aicinājumu Latvijas valdībai, vēlreiz uzsver: "Vai jūs gribat, lai Latvijas teritorijā karo Krievija ar NATO? Es negribu. Lielākā māka ir nevis iesaistīties karā, bet izvairīties no kara."

  • Ar prāmi Ventspils ostā ierodas trīsmiljonais pasažieris 0

    Šorīt ar rīta reisu no Zviedrijas Ventspils ostā ieradās trīsmiljonais pasažieris, kopš izveidota regulāra starptautiska pasažieru satiksme. Tas bija būvniecības uzņēmuma īpašnieks Dainis Bužs no Madonas, kurš šobrīd dzīvo Rīgā.