Kāpēc dzēsta tēma?

Zobu Feja | 06.12.2016, 17:56:11 | 1130

Olimpiskais centrs pasakās atbalstītājiem un nosoda par neizpratni
https://t.co/URfMHy9o0o

Fiskālās disciplīnas padomes vadītājs Jānis Platais raidījumam “Nekā personīgi” atklāj to, par ko jau iepriekš izskanējušas bažas kuluāros. Vairāk nekā divdesmit miljoni, kurus deputāti izdāļāja bilžu un sieru grāmatām, un tamlīdzīgiem draugu un pietuvināto projektiem, ir iegūti, atņemot līdzekļus Latvijas Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem.
http://puaro.lv/politika/deputatu-kvotas-izdalata-nauda-atnemta-latvijas-aizsardzibai

Komentāri (11)

  • -1
    Zobu Feja 06.12.2016, 17:59:43

    Kurmītis
    Šodien, 12:47
    Tas tak sen zināms – KATRAM latvietim jauni nodokļi, nodevas un klaušas ir svētki ! Bet, kad tev pēc tam vēl kāds Siles Ruksis iečurā acīs un pasaka, ka tas viss esot „veiksmes stāsts” – tad nirvānas augstākā pakāpe! ... : )))

  • -1
    Zobu Feja 06.12.2016, 18:07:56

    Saeima "deputātu kvotās" sadalījusi nepilnus 28 miljonus eiro
    http://www.irlv.lv/2016/12/2/saeima-deputatu-kvotas-sadalijusi-nepilnus-28-miljonus-eiro

    zanE ...
    2.decembris 2016 10:48
    paldies žurnālistiem par darbu...šo vajadzētu atkārtot pirms pašvaldību vēlēšanām, lai vēlētāji iepazīstas ar nespējīgo pašvaldību darbu, kuras nejēdz atrisināt vienkāršus saimnieciskus jautājumus...

  • -4
    Latvija pāri visām! 06.12.2016, 18:38:52

    Ak tad aizsardzībai atņemta?
    Nevarēs armijas intendantu vēl simts vecās angļu no bruņojuma noņemtās konzervbundžām nopirkt ( ar iespējamo otkatu par mēslu pirkšanu) ? Cik žēl!) Nosmējos. Labāk džipiem deputātu brutēm, jēga būs lielāka.

  • -4
    Latvija pāri visām! 06.12.2016, 18:40:03

    Google klaviatūra :(

  • -1
    Zobu Feja 07.12.2016, 16:42:01

    Straujuma: Deputātu «kvotas» ir 20 miljoni, jo ZZS «rūpējās» par savām pašvaldībām

    Straujuma šorīt LTV «Rīta panorāmā» stāstīja, ka vienā brīdī ZZS atnākusi ar budžeta projektu, kas paredzējis ļoti iespaidīgus piešķīrumus viņu vadītājām pašvaldībām, citas pašvaldības savukārt ignorējot. Pret šādu naudas sadali pārējām koalīcijas partijām radušās iebildes, kam kompromiss rasts, palielinot kopējo piešķīrumu summu un līdzekļus piešķirot plašākam pašvaldību lokam.

    Šādos apstākļos būtu melīgi teikt, ka «kvotu» pieaugums būtu tikai deputātu izdomāts, uzsvēra politiķe un norādīja, ka naudas piešķīrumi, protams, bija saskaņoti gan ar premjeru Māri Kučinski (ZZS), gan ar finanšu ministri Danu Reiznieci-Ozolu (ZZS).

    https://t.co/9UzJQhW20y

  • -1
    Zobu Feja 07.12.2016, 17:24:53

    huberts
    Pirms 7 stundām un 2 min
    ZZS rūpējas par savām kabatām!!! Tiem mērkaķiem vienmēr par maz!

  • -1
    Zobu Feja 08.12.2016, 11:12:12

    Izskatās, ka galvenajam valsts izzadzējam arī ir "viedoklis", drīzāk gan smadzeņu skalošana ar vecu urīnu, par 8 miljardien nodokļu maksātāju, nodokļu vergu naudas.

    https://t.co/4Z20m2Vswf

  • -4
    Novadnieks 08.12.2016, 12:35:25

    Beidz ,Ozolu Zīļuk vienreiz pērties.Neko izmainīt nevar uz labo pusi valstī,kur pastāv parlamentāra valsts pārvalde un ne visai gudri vēlētāji.Kas attiecas uz vecu urīnu,tad jāprasa,vai tad jaunu gribi vai kā?Tas tā,"prikolam".

  • 0
    Zobu Feja 12.12.2016, 19:48:24

    Deputātu kvotās gādādama par Ventspili, ZZS nodemonstrēja, cik melīga ir vēlētājiem paustā ideoloģija

    Nav izšķirošas nozīmes tam, cik miljonu sadalīts deputātu kvotās. Izšķiroša nozīme ir tam, kas šos miljonus dabūja, ko deputāti steidza apdāvināt visdāsnāk, uzskata publicists Vilis Seleckis.

    «Kas tad dabūjis vislielākās summas? Ventspils! Tai atvēlēti vairāk nekā četri miljoni no 20 kvotās sadalītajiem miljoniem. Visiem pārējiem reģioniem, pilsētām, pagastiem nesalīdzināmi mazāk, lai gan daudzviet citur gan mūzikas skolas, gan sporta bāzes būtu daudz vairāk vajadzīgas nekā pilsētā, kas lielās ar savu spožumu un krāšņumu.

    Ir taču labi zināms, ka ostas pilsētas ekonomiskais potenciāls nesalīdzināmi augstāks nekā jebkurai citai pilsētai un ka tā savas problēmas izglītībā, sportā, kultūrā varētu atrisināt pašu spēkiem daudz labāk nekā citu novadu pašvaldības. Un tomēr valdošo partiju deputāti, tikuši pie brīvas naudas dalīšanas, lielā vienprātībā Ventspilij atvēlēja visvairāk,» turpina publicists.

    «Nebūtu daudz jābrīnās par to, ka Ventspili gribējuši apdāvināt «zaļie zemnieki». Šajā apvienībā ir deputāti, arī ministri, kas pārstāv Ventspili, un gluži dabiski, ka viņi gādā par savu pilsētu. Turklāt «zemsavieši» nekad nav slēpuši, kur mīt viņu Saimnieks, premjera kandidāts. Tāpēc viņu vēlme dot naudu Ventspilij varētu šķist pilnīgi loģiska rīcība, ja vien partijas nosaukumā un tās vadoņu retorikā nebūtu ietverta ideja, ka viņi ir zemnieku, laucinieku partija. Pirmām kārtām gādādami par Ventspili un vēl dažām nebūt ne trūcīgām pilsētām, «zemsavieši» vēlreiz lieliski nodemonstrēja, cik melīga ir vēlētājiem paustā ideoloģija. Droši atklāja, ka viņiem patiesībā ir nospļauties par laukiem – neizbraucamiem ceļiem, profesionālajām skolām, kurās traktoristu apmācībai vēl aizvien izmanto «belarusus», par medicīnas iestādēm attālākos centros…Jārūpējas vienīgi par pilsētām, jo tur taču nesalīdzināmi vairāk vēlētāju nekā paplukušajos laukos,» piebilst Seleckis.

    «Arī «tēvzemieši» ir centušies pakalpot Ventspilij. (..) Jā, šis tas atmests čomiem, kas stāv ideoloģiski tuvās pozīcijās, kas varētu piepalīdzēt nākamajās vēlēšanās. Tomēr šīs summas nav ne salīdzināmas ar tām, kas atvēlētas Ventspilij. Ko atliek secināt? Tikai to, ka kvēlo nacionāļu izpratnē tēvzeme nav daudzo plašāka par Ventspili.

    (..) Vislielākais pārsteigums ir, ka Ventspils apdāvināšanā iesaistījās arī Vienotības deputāti. Atklājies, ka viņi ir ne tikai balsojuši par miljonu atdošanu «pilsētai ar rītdienu», bet arī paši rakstījuši attiecīgus iesniegumus, iztapībā sacenzdamies ar «zemsaviešiem» un «tēvzemiešiem». Tā rīkojusies partija, kas runā par liberālismu, tiesiskumu, eiropeiskām vērtībām. Partija, kas jau kopš savas dzimšanas ir sludinājusi, ka oligarhu un naudas varas ierobežošana ir tās galvenā sūtība, mērķis un aicinājums. Bet nu izrādās, taisni otrādi, arī Vienotība tāpat kā «zemsavieši» un «tēvzemieši» kalpo Saimniekam,» tā Seleckis.

    http://ej.uz/r2k4

  • 0
    Zobu Feja 12.12.2016, 20:03:19

    1033
    09.12.2016 10:34
    Pilnīgi pievienojoties pirmajam komentāram un ieliekot plusu tomēr teikšu arī savu domu.
    "Ja nebūtu Latgales, mēs jau sen būtu Eiropā! Nevienu santīmu Latgales attīstībai!" tā svētais Šķēle vel tad, kad bija premjers. Nu viņi tur visi bija svētie Godmanis, Kalvītis, Repše, Gailis, un citi Pederseni...
    Kāds Latgales uzņēmējs: "Lai kādus mēs biznesa plānus nerakstītu mēs nesaņemam Latgales attīstībai nevienu, pat ne saliektu santīmu!"
    Krustpunktos vairākārt pa telefonu : "Koooo! viņi tur neprot saimniekot. Atdodiet mums viņu zemes mēs pratīsim apsaimniekot!" Jā, pratīsiet gan! Egles izgriezīsiet un uz Zviedriju. Krūmus pasludināsiet par mežiem. Tāda ir jūsu apsaimniekošana.
    Tur kur ap manu tēva māju kolchozu laikos auga kupla labība, nu Tēvzemes uzziedu laikos plaukst usnes un nezāles.
    Kāda neapzinīga persona pielika uguni sausajiem stiebriem (kūlas dedzināšana) un uguns nāca rūkdama kā stepē, kad iesper zibens. Mātē piespiedās pie gobas un kliedza gaidot nāvi sadegšanā. Labi, ka atbrauca kaimiņš un apara ap māju. Kaut kāds murgs, jo šo vietu es kopš bērnības atceros kā kolchoza labākos labības tīrumus.
    Kad dzirdu, ka visi līdzekļi Latvijā tiek atvēlēti latviskajai Valmierai, kurzemnieciskajai Ventspilij, gribas teikt kaimiņu puišiem: "Vai abrezkas saeļļotas!"
    Šķēle jau sen visu Valmieru ir pārdevis krievijas ebrejiem. Lembergs Latvijas kuģniecību un visu Ventspils brīvostu atdevis personām ar latviešu mēlei neizrunājamiem uzvārdiem un līkiem deguniem. Visa Latvija par to vien runā un gaida līkdegnīgus investorus. Vietējiem tiek likti ar likumdošanas palīdzību tādi šķēršļi, ka tie taisās prom uz Brexita Angliju. Vienīgie, kas vēl sevi nav pārdevuši Krievijas ebrejiem ir Šnepsta Preiļu siers. Nezinskas Neatkarīgā avīze rēzeknē, kurai uzbrukumu ļoti daudz. Arī Riebiņu kolchozs vēl noturējās piecpadsmit gadus līdz pat embargo pieteikšanai Krievijai. Cilvēkiem bija darbs un iztikšana. nu vairs nav.
    Tā, ka uz priekšu latvieši, nu pulkos stājat. ... Tikai par ko iet un par ko krist???!!! par Lemberga Ventspili? Vai par Šķēles krievu ebrejam pārdoto Valmieru???!!!

    zemnieks
    09.12.2016 05:47
    tam bagatajam moceklim pa visiem caurumiem gruuz naudu ieksa...

  • 0
    Novadnieks 13.12.2016, 04:33:33

    Ozolu Zīļuk,Ja tu ieraudzīsi parkā pie soliņa cilvēka atstātu sūdu,tu taču nelamāsi to sūdu,bet gan to cilvēku,kas to sūdu tur ir atstājis.Tā kā visas pretenzijas pret tevis aizsāktā tēmā ļauniem personāžiem būtu jāvelta tautai,kura šos sūdus ir atstājušas pēc tiem vairākiem pasākumiem,kurus mēs dēvējam par vēlēšanām.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: