Lembergs un Alberta pseidoportālu grupa.

Ņurka | 28.05.2017, 00:05:47 | 425

Šeit interesants apkopojums par Lemberga troļļu armijas simts portāliem un Facebook lapām. Man šķiet, ka pat Ušakovs tik traki nebliež:)
http://ardomu.lv/post/161081315121/propaganda4

Bet ne par to tik daudz stāsts. Mans jautājums ir par to, vai jūs, līdzcilvēki ventspilnieki, ticat tam, kas gan šeit, Ventas Balsī, gan tajā gūzmā Lemberga troļļ-portālu ir sarakstīts? Jūs tai Ziemeļkorejas tipa propagandai ticat?

Un tas tiešām nav kašķīgs jautājums. Es gribu zināt. Jo man un man tuvākajiem ir sajūta, ka mēs dzīvojam Potjomkina sādžā.

Komentāri (9)

  • -2
    Spīdola 28.05.2017, 21:09:03

    Es ticu VB 4.lappusei un arī daļēji, jo pat sludinājumi piem.par darbu, ir apšaubāmi. Bieži tie ir formalitāte. VB ir sava lasītāju auditorija, uz tiem VB orientējas kā saviem vēlētājiem. Jo, kas lasa dažādus informācijas avotus, tam ir cits redzējums uz notiekošo.

  • -3
    keda 28.05.2017, 21:15:07

    Lietus, tu neesi no Ventspils vai pēdējos gados 10 avīzi redzējis neesi, ne? :D Ņurka, izmisums jau piezogas? Bosiem nepietiek, ka spiedz komentāros, tagad vajag arī tēmas cep? Tas, ka feisīts pilns ar visādu info, gan nevar nepiekrist, bet nu naudu jau var sist tikai ar naudu, bet tas, ka Kristovskis un Ko tērējas nevāji, ir skaidrs :)

  • 0
    Ņurka 28.05.2017, 22:11:13

    Mīļais draugs,
    Jau 13 no saviem dzīves 35 gadiem esmu Ventspilī, sevi uzskatu par ventspilnieku. Ir ar ko salīdzināt, bet ir arī cieša un sirsnīga mīlestība pret pilsētu. Iespējams, plosos šeit pārāk daudz, bet tikai tāpēc, ka man šķiet, ka šeit varētu būt arī daudz, daudz labāk. Un tāpēc, ka Tu, šķiet, par savu dzīves misiju esi padarījis (padarījusi?) nepieciešamību klupt virsū visiem, kas izceļ esošās varas stulbumus.

    Man patīk brīva prese, man patīk civilā nepakļaušanās, man patīk, ka cilvēki ārdās un protestē, jo iedzīvotāju informētība un reāla kompetence iegrožo pašvaldībā pieļaujamo neprātīgo varu un naudas grābšanu. Tad nu daru savu daļu.
    Starp citu, man Kristovskis nepatīk:) Bet ja izvēle ir starp sātanu un vnk nepatīkamo, es laikam ņemšu to pēdējo.

    Nu kaut kā tā. Kārtējo reizi - paldies par "produktīvu" diskusiju "par tēmu".

  • -1
    keda 28.05.2017, 22:32:33

    Es neredzu īsti , kur kaut kas šīs varas gājienos vai negājienos tiek izcelts. Drīzāk vienkārši tiek izrādīta nepatika pret AL un viss. Nekā konkrēta neredzu komentāros, goda vārds. Tikai - Aivars slikts, nost ar AIvaru. Par to jau arī ir cepiens. Nu, nepatīk tev Kristovskis un kur kaut kādi linki ar viņa nepatikai veltītiem faktiem? Es tikai atceros baltiem diegiem šūtos pieradījums, ka Ģirts mums deva sport namu centrs :) Viss ir normāli, opozīcijai jābūt, laba opozīcija vispār ir miljons, bet ne jau tād, kas citādi domājošos noliek, lamā un izsmej. Tieši ar to te nodarbojies, piedo.

  • 0
    Ņurka 28.05.2017, 22:40:29

    Esmu iesaistījies diskusijās un norādījis uz lietām, kas mani neapmierina Kristovskī un viņa apvienībā & programmā. Man slinkums meklēt, ja Tev nav - droši.

    Un jau rakstīju iepriekš kaut kad, ka, gribot negribot, regulāri ĢVK pusē nākas nostāties, jo šis un viņa līdzgājēji tiek regulāri nepamatoti nolieti ar mēsliem tiešā AL uzdevumā viņa pirktajos medijos, paralēli stāstot, ka 59934% ventspilnieku atbalsta vadoni. Man to ir pretīgi lasīt, un tas čakarē cilvēkiem prātu, tāpēc brēcu, cik vien varu, kad redzu netaisnību.

    Un, jā - man kā pilsonim prioritāte ir "nost ar Aivaru". Jo man par viņu ir kauns.

  • -1
    keda 28.05.2017, 22:47:56

    Hehe, tikko pamanīju, ka blakus tēmā aicini ziņot par VB, bet par vilnieks.lv gan ne :) Diez šie izdevumi ies apvienoto kampaņas naudās? Diez vai, ne? :) Ar to AL slavināšanu un oponentu noliešanu ir tā, ka katrs redz to, ko vēlas redzēt. Par to, ko tādu melīgu redzi vb, tā arī neatbildēji - raksta par to, kas notiek pilsētā, kam tur īsti neticēt? Nav taču rakstu par Aivara varoņdarbiem un tamlīdzīgi. Tas, ka vispār tāda diskusija notiek, ari neiet kopā ar cenzūras regulāro piesaukšanu, vai ne?

  • -2
    keda 28.05.2017, 21:26:29

    Un Ņurka, tu taču neesi no Ventspils, ko? Ceri gan jau te ieviesties ar Kristovska kompāniju, bet šobrīd neesi ventspilniece?
    Kam tad tajā VB neticēt? Tam, ka cilvēki Ventspilī strādā, dzīvo, spēlē mūziku, teātri, sporto, ceļ, jauc, pārtaisa, krāso, sūdzās, priecājas, uzvar, zaudē un tā tālāk? KO tu tur vēl redzi ar savu objektīvo aci? Es, piemēram, ventspilnieks.lv labi redzu, ka tie raksti netop Ventspilī un nav ventspilnieku rakstīti. VB, protams, ir daudz štata rakstu par notikumiem, bet netrūkst ari rakstu tiešām ar sirdi - no ventspilniekiem ventspilniekiem. Tā ka paliec ar saviem tuviniekiem vien kur esi un nemaz nenāc uz Ventspili.

  • -2
    keda 28.05.2017, 21:28:16

    oj, 3x neliku vienu un to pašu, nezinu, kāpec tā ir sanācis

  • -2
    keda 28.05.2017, 21:28:38

    P.S. Hmm, jau pazuda 2 :D

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: