Bloks pret Lembergu

es | 03.02.2017, 17:01:29 | 1858

Politologs Jānis Ikstens norāda, ka ''Ventspilī veidojas diezgan vienots bloks pret pašreizējo pilsētas mēru Aivaru Lembergu'' (avots: http://www.delfi.lv/news/national/politics/ikstens-aktivako-prieksvelesanu-agitaciju-prognoze-riga-ventspili-un-jurmala.d?id=48478751 ).

''Ventas Balsij'' nepieciešams noskaidrot, kuras personas ietilpst šajā blokā un kandidēs vēlēšanās.

Komentāri (57)

  • -24
    tā viš i 03.02.2017, 17:28:38

    Kas tas par politologu Jāni Ikstenu? Kas esi tu pats,zem segvārda "es"? Es tādus nepazīstu.Lembergu,kā Ventspils mēru,pazīstu kādus gadus 20. Viņš ir prognozējams. A kas jūs tādi esiet? Salašņas!

  • -3
    Ena 03.02.2017, 23:30:41

    Nojem to sāv nik, jo tu nav ventiš, un pa Vencpil a tu neko nezin, pac tu i salašņ

  • 0
    Frīdis 04.02.2017, 23:44:45

    Salašņa esi tu pats - truls aprobežots mietpilsonis - niecība !

  • -3
    Ventspilniece 03.02.2017, 18:09:18

    Kaut nu pārējām partijām pietiktu saprāta,lai apvienotos vienā kopējā sarakstā,neskatoties uz savstarpējiem kašķiem!
    Ar sadrumstalotību diez vai ko iespēs pret pašlaik pilsētā valdošo kliķi.

  • -16
    keda 03.02.2017, 18:14:44

    Ko tur ko skaidrot, drīz paši iznāks gaismā

  • -18
    Latvija pāri visām! 03.02.2017, 18:22:15

    Ta' kāds bloks?
    Neesmu sajūsmā par Aivaru,
    kurš, egoists tāds, Latvijai daudz vairāk būtu noderējis reāli premjera (nevis tā aptauju ) vai vismaz ārlietu ministra amatā,
    ne mazpilsētas mēra,
    bet bloks - jāsmejas. :)

  • -16
    tā viš i 03.02.2017, 18:26:55

    tā viš i, tā viš i , Kurzemniek

  • -21
    Гроссмейстер 03.02.2017, 22:27:46

    Te nav ko žurnālistiem skaidrot, sen ir zināms, kuras sīkpartijas mēģina veidot bloku.

    "To, ka vismaz četri politiskie spēki ir sākuši sarunas par kopīgu startu Ventspils domes vēlēšanās, Dienai apstiprināja to pārstāvji Juris Pūce no Latvijas attīstībai, Bruno Jurševics no Nacionālās apvienības, Aivis Landmanis no Reģionu alianses. Arī Dace Korna, kura Ventspils domē ievēlēta no Vienotības, sacīja: «Mēs nāksim kopā trešdien un tad runāsim, bet ir skaidrs, ka mēs malā nepaliksim.»"

    Nu tad, kas te mums ir? Jura Pūces neoliberāļi - "Latvijas attīstībai". Iestājas par zilo tiesībām, vēlās ļaut zilajiem precēties un adoptēt bērnus, propagandē musulmaņu imigrantu iebraukšanu Latvijā, vēlās, lai pēc iespējas vairāk musulmaņu atbrauc un paliek te dzīvot. Pats Pūce, sarūgtināts par Lielbritānijas izstāšanos no Eiropas Savienības, Twiterī piedāvāja atņemt pensionāriem balsstiesības vēlēšanās. Ka arī bija nelaimīgs par Trampa ievēlēšanu. Tomēr Latvijas līmenī reitings viņiem ir kaut kur pie 1%, un tas garantē netikšanu neviena pašvaldībā.

    Nacionālā apvienība jeb "Visu Latvijai!"- "TB/LNNK". Vārdos iestājas pret zilajiem un musulmaņu imigrantiem, bet valdības līmenī īpaši neko nedarīja, lai Latvijā neiebrauktu musulmaņu imigranti, vai, lai paliktu nacionāla valūta - lati. Tāpēc arī nav problēmu būt viena blokā ar ideoloģiski pretējo "Latvijas attīstībai" - jo viņi ir pseidopatrioti. Nacionāļus Ventspilī pārstāves no Rīgas aizmukušais Edvards Ratnieks, ko bijusi Ventspils Augstskolas rektore Rēvalde, pēc viņas draudzenes draudzīgas rekomendācijas, atveda uz šejieni. Rēvalde gribēja, lai Senāts ievel Ratnieku par prorektoru finanšu jautājumos, bet senāts negribēja tādu šim amatam nederīgu cilvēku, un Rēvalde par spīti senātam iecēla Ratnieku par prorektora p.i. Tad atriebjoties, Ratnieks uzsāka mobingu pret Ventspils Augstskolas personālu, darbiniekiem bija jātur vaļā kabinetu durvis, lai Ratnieks var dzirdēt, ko par viņu runa. Ratnieks bļāva uz Satversmes sapulces priekšsēdētāju ka "te tā nebūšot". Kad beidzot Ratnieks bija ārā no Ventspils Augstskolas, viņš izveidoja portālu "ventspilniekiem.lv", kur visu laiku liek negatīvus rakstus par Ventspili un tās augstskolu, ka arī samācījās no kaimiņa ar kameru skriet pakal cilvēkiem. Mēģināja parodēt Lembergu un Ušakovu, bet beigās parodēja pats sevi, un nostiprinājis savu statusu - klauns.

    Landmanis, kurš pārstāvēja "Reģionu alianses"/"Reformu partijas" apvienību, un kādreiz bija "Vienotības" funkcionārs tagad ir pārmeties uz Kaimiņa "Kam pieder valsts?". Viņš ar Kaimiņu veica abpusēji izdevīgu darījumu - Kaimiņš apmācīja Landmani lietot kameru un skriet ar to pakal cilvēkiem, bet Landmanis iedeva Kaimiņam savus finanšu kontaktus - Olafu Berķi un šveicieti Rūdolfu Meroni, kas līdz šim laikam finansēja Landmani. Tā pie viņu dāsna finansējuma pievienojas arī Kaimiņš ar visu savu partiju. Landmanis ir zināms ar saviem garajiem monologiem Ventspils domes sēdēs, kas var izvest cilvēkus no pacietības, vienreiz gribēja, lai dome finansē viņa privāto hokeja klubu, kad dome to atteicas darīt, tad viņš apvainojas un izskrēja ārā no kabineta. "Kam pieder valsts?" reitings ir zem 5%.

    Vēl viens "Kam pieder valsts?" biedrs ir pensionārs Jansosns, kuram vienmēr visur smird, kurš portālos "ventspils.lv" un "ventasbalss.lv" pie visam tēmām liek komentārus par smakām (izmantotie vārdi - Mīļais Ventiņš, Students). Tāpat viņš atnāca uz gandrīz visām tikšanām ar Ventspils Augstskolas rektora amata pretendentiem, un sāka bļaustīties par smakām un runāt citas nesakarīgas lietas, lai gan vārds viņam nebija dots, un izskatījās pēc traka, ka gandrīz bija jādzen ārā.

    Nu un pēdējie - liberāla "Vienotība" ar atsevišķiem nacionāliem strāvojumiem, kuras nodala Ventspilī gan ir pašlikvidējusies. Ģirts Valdis Kristovskis būšot saraksta līderis - viņš ir zināms ka izteikts nacionālists, bet ka ministrs parādīja savu nespēju veikt savu darbu. Arī saņem naudu no Berķa. Tomēr valsts līmenī "Vienotības" reitings ir noslīdējis zem 5%, un tas priecē. Vienotības darbi valsts līmenī ir zināmi - ekonomiska un sociāla valsts krīze, palielinātie nodokli, sagrābtie kredīti, kurus vēl daudzas paaudzēs būs jāapmaksā, korupcijas skandāli. musulmaņu imigrantu iebraukšanas veicināšana, izglītības nozares sagraušana, pedagogu algu samazināšana.

    Runā, ka arī pati bijusi Ventspils Augstskolas rektore Rēvalde gribot piedalīties velēšanās - laikam ja ka no šī paša bloka. Viņa ir pazīstama ar to, ka pateicoties savam neefektīvām, autoritāram vadības stilam, darbinieku iebiedēšanai, neskaidrām, šaubīgām finanšu darbībām, dokumentu aizkrāsošanai, kļuva par pirmo rektoru Latvijas vēsturē, kuru, izmantojot savas pilnvaras, atcēla Ventspils augstskolas Satversmes sapulce.

  • -2
    Arnis 06.02.2017, 07:39:20

    Sveiks, Grošmeistar! Tu jau te dod kā tiktigs politiskais apskatnieks tikai līmenis kaa tirgtantiņmeištaram. Sīkpartija Ventspili ir tikai viena L un V. Tās, kotu thr nosauc ir normālas partijas RA, NA, V. Tā Attīstības partija tāda pasīka vēl varētu būt.
    Cik es gan dzirdējs, ta saraksts gatvojas spēcīgs.

  • -8
    domāju 06.02.2017, 14:44:20

    > Arnis Pirms 6 stundām, 55 minūtēm Spēcīgs saraksts top? Paskatīsimies. Partijas jau var būt normālas, bet saraksta dalībnieki dažādi. Ventspils nav Rīga. Mēs viens otru zinām, zinām kā katrs strādā, ko dara, ko domā, ko runā.... Pašvaldību vēlēšanās galvenais ir katra kandidāta reālais veikums, te nevar kā Saeimas vēlēšanās kaut ko vienkārši apsolīt

  • -1
    gats 07.02.2017, 09:32:57

    Cien Grossmeistar - vai nu ej spēlē šahu, vai raksti zinātniskās publikācijas, nepiesārņo internetu!

  • 0
    gunta 09.02.2017, 18:44:27

    Kaut kā nesaskan Tavi spriedelējumi ar realitāti. Atceros bija taču vesela publikācija par to, kā Aivars un Jānis gāja uz senātu augstskolā, lai stingri patiektu, ka Rēvalde neder...un ka nedos viņiem piemaksas, ja nenometīs Rēvaldi. Ratnieks bija vienīgais, ko nevarēja nopirkt... Pati astceros, kā Rēvalde aicināja pieteikties prorektora amatam cilvēkus pēc tam, kad atbŗivojās finanšu prorektora vakance. Neviens negribēja, Ratnieks bija vienīgais, kas piekrita uz laiku aizvietot. UN Senāts nenobalsoja, jo Aivars nebija saskaņojis Ratnieka kandidatūru..

    (http://www.delfi.lv/news/national/politics/par-naudu-aizmirstiet-ka-lembergs-censas-nomainit-valsts-augstskolas-rektoru.d?id=47229403)

  • -17
    Opaps 04.02.2017, 16:37:39

    Sveicināti Grossmeister ! Tava analīze par opozīciju ar ļoti laba Bija patīkami lasīt. Tev ir labi savākta informācija. Es pilnīgi piekrītu Tavam viedoklim. Domāju,ka šīs vēlēšanas būs grūtākas nekā iepriekšējās. Ceru, ka ventspilnieki būs gudri un nobalsos par īstajiem darba darītājiem, nevis mākoņu stūmējiem un pļurkstetajiem

  • -1
    gats 07.02.2017, 09:34:41

    Nu ja, jābalso par tiem, kas saņem 6000 eiro pensijā un vāl 500000 par pienākumu nepildīšanu un vēl par tiem, kas pieprasa 80% no darījumiem , kas būvē Gigantiskas celtnes

  • -4
    Andrejs 04.02.2017, 16:53:58

    Ikstens ir ziķeris. Viņš zina, ko runā! Viņš no Rīgas.

  • -6
    Novadnieks 04.02.2017, 17:01:35

    Interesanti,kādu motīvu vadīts te kaut kāds jocīgs "tas tur" ar iesauku Grossmeisters ielaidis forumā sliktu smaku?

  • -7
    cits 04.02.2017, 17:10:55

    Noteikti tas ir no algotās Lemberga slavinātāju komandas.

  • -1
    gats 07.02.2017, 09:35:24

    man liekas, ka no augstskolas! Tiem jau nav ko darīt reizēm?

  • -4
    karlito 04.02.2017, 18:21:58

    Tad jau redzēs kādi ''spēki'' sevi pieteiks pašvaldību vēlēšanās,bet tas ka pārmaiņas šajā pilsētā ir vajadzīgas,tas ir fakts.Kā var tik ilgi vadīt pilsētu cilvēks,kuram tas oficiāli liegts? Cilvēks,kurš vairāk laika pavada tiesas zālē kā savā kabinetā? Nebūs A.L. arī viņa tagadējie vietnieki runās savādāk.

  • -7
    Arnis Junge 04.02.2017, 18:57:06

    Tas, ko šis politologs sauc par bloku, tomēr tāds mazs klucītis vien sanāks. Pārāk liels bloks ir pašreizējā vadība ar tās atbalstītājiem. Un man personīgi patīk esošās iestrādes, turklāt no opozīcijas partijām nekāds redzējums vai piedāvājums nav nācis kā tikai pret, pret, pret.

  • -1
    prof.Preobraženskis 04.02.2017, 20:19:23

    Vai ir kāda cerība,ka līdz vēlēšanām šo beidzot notiesās un iesēdinās?

  • -15
    Viktors Mežriņķis 04.02.2017, 20:04:56

    Grossmeistars normāli pacenties. Tomēr jāsaka tajā Ikstena pieminētajā blokā nav personas kas reāli varētu vadīt pilsētu. Visādi Ratnieki, Landmaņi, Jansoni, Kaimiņi vairāk par skaļu bļaušanu un citu kritizēšanu Izdarīt nevar

  • -15
    Opaps 04.02.2017, 20:07:46

    Pareizi A Junge.Opozicionāri taisa tikai troksni bez konstruktīviem piedāvajumiem.Gadijumā,nedod Dievs,ja viņi tiks pie grožiem un nekas nesanāks,tad teiks-pie vainas iepriekšēja vadība.Viņi uzvedās ka mazie kabatas suņi-taisa lielu troksni bez jēgas.

  • -4
    Arnis 04.02.2017, 23:12:09

    Grošmeistars atkal uzstājies experta lomā.
    Ja Tu būtu vienkāršs ventspilnieks, ar Tevi varētu padebatēt, bet Tu esi viena no ieinteresētajām personām no VA. Tavu IP adresi šodien atšifrējām, bet tas nekas. Jums ir Skrobe uz Rēvaldi un Ratnieku, jo šie abi cilvēki ir ar savu nostāju un raksturu, arī savas nozares speciālisti. Pārējie tā saucamā bloka perspektīvie cilvēki arī ir nopietni savu nozaru speciālisti bez aizdomām, ka varu un naudu varētu izmantot personīgajām interesēm. Cik zinu, pilns "bloka" kandidātu saraksts vēl nav sastādīts, bet tas darītu godu ne tikai Ventspils pašvaldību vēlēšanām. Protams nevienam no viņiem nav Ļeņingradas partijas skolas izglītība, neviens nespēj iedomaties darbu autoritārā režīmā. Mēra kandidāta izglītība un godīgums pret savu tautu vairakkart pārspēj parastā deputāta Lemberga izglītību un cilvēciskās īpašības. Mēs ventspilnieki šobrīd esam vareni un lieliski, ka aizstāvam savu pilsētu un tās vērtības. Ventspils vērtības nav identiskas Lemberga vērtībām. Ventiņi, būsim vērīgi un aizstāvēsim Tikai Savas - Ventiņu intetrses!

  • -16
    Гроссмейстер 04.02.2017, 23:27:29

    Kāda tad ir mana IP adrese, lielais šifrētāj Arni?

  • -2
    yolo 06.02.2017, 00:22:47

    neuztraucies, ip adrese neko nenozīmē, ja vien interneta provaiders nenodod informāciju par tevi, kas bez oficiāla iemesla nenotiks :)

  • -2
    Arnis 04.02.2017, 23:30:27

    Tu taču pats zini , kādēļ Tu esi on-line težīmā... darbiņš tāds... plkst 23.30 sestdienā... Tu man patīc, ātri atšifrējies.

  • -16
    Гроссмейстер 05.02.2017, 00:17:20

    Es neesmu nekāda darbiņā, bet tu gan esi atšifrējies ka melis un blefotājs.

  • -4
    Frīdis 04.02.2017, 23:56:18

    Domāsim labas domas- līdz vēlēšanām smagos noziegumos apsūdzētais Lembergs tiks beidzot iesēdināts ! ...un visi beidzot atviegloti varēsim nopūsties !

  • -8
    KaijaMaija 05.02.2017, 10:04:29

    Turamies!

  • 0
    Andrejs 05.02.2017, 23:35:44

    Biznesa reklāmas vajag sludinājumu sadaļā likt!

  • -17
    Tīna 06.02.2017, 14:49:37

    Pat DE FACTO apstiprināja, kur aug nauda BLOKAM pret Lembergu.
    Kaimiņam ar visiem Suņubūdas iemītniekiem un tamlīdzīgiem nauda ripo no Meroni frontes.

    DE FACTO: Kaimiņam vaicājām, kāds īsti ir “Suņu būdas” bizness? “Kā veidojas šis apgrozījums – no kādas naudas?”

    Kaimiņš: “Es pats vēl pat neesmu skatījies.”
    Raidījumi pērn bijuši tikai četri, bet nauda nākusi. Deputāts atsaucas uz noslēgtiem reklāmas līgumiem. “Suņu būdas” mājaslapā ver tikai redzēt, ka tiek reklamēti raksti maz zināmā portālā bnn.lv. Portāla investors ir Austrijā reģistrēts uzņēmums “Baltic News Network”. Tam savukārt Latvijā pieder uzņēmums “Media Support”. Tā vadītājs iepriekš bija Ventspils mēra Aivara Lemberga oponenta, Šveices advokāta Rūdolfa Meroni kontrolētajos uzņēmumos vadošajos amatos strādājošais Edgars Ciniņš, tagad “Media Support” vada Meroni uzticības persona Aivars Gobiņš. “Media Support” ar Kaimiņa uzņēmumu ir līgums par informācijas apmaiņu.

    Paskatieties video vēl kā Kaimiņš pieķerts pie rokas: https://www.youtube.com/watch?v=Klf7Uf0MX9E

  • -3
    Novadnieks 07.02.2017, 05:17:45

    Ko tu te ar to DE FACTO?Tajā kompānijā visiem ļipas trīc,lai tik precīzi tiktu izpildīti visi vareno rīkojumi.Un kāpēc tas intervējamais savu seju nerādīja un balss arī pārtaisīta?
    Kas attiecas uz raidījumu "Suņu būda",tad tādas iknedēļas preses konferences Ventspilī nobāl tā raidījuma priekšā.

  • -12
    Opaps 06.02.2017, 16:28:55

    Kā man Kaimiņš riebjas-garīgais slims.Paskatoties uz viņa pieri.Viņam tika uzlikti ragi un tos viņš nozāģējis ,palikušas rētas un tās atstājušas sekas uz smadzenām.Viņš ar izturēšanos pazemo Seimu un Latvijas tautu.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: