Sestdiena, 4. februāris, 16:26
Sveicam: Veronika, Daila
Šodien Ventspilī: -16 .. -18 °C, mākoņains, bez nokrišņiem
Ventspilnieks 01.09.2010, 23:00
Ventspils dzelzceļa stacija
Mums ir tik skaista pilsēta, bet dzelzceļa stacija drīz nobruks.
Ļoti žēl, ka mūsu staciju neviens negrib remontēt, zinu, ka pasažieru vilciens vairs nebrauc, kas arī ļoti slikti, jo tas veda arī daudz tūristu, pārsvarā tie bija tādi, kas visur pārvietojas ar velosipēdu. Vai tiešam nevar izremontēt staciju, kā nekā, tas ir vēsturisks objekts, piemēram, tagad vilciens nebrauc, varetu atvērt kādu muzeju - dzelzceļa, un ar laiku arī atjaunot vilcienu.....
Komentāri
Vaļērija 07.09.2011, 08:25
0
es arī ļoti skučaju par to.
ventspilnieks 07.09.2011, 09:42
0
man gan kautkā vienalga,lai jauc nost to gruvekli un uzceļ kādu veikalu vai darba iestādi...
a? 07.09.2011, 10:27
+1
stacija diemzel nav pasvaldibas ipasums, un privatajiem sajos laikos maz naudas
Niko 07.09.2011, 16:41
+2
Stacijas ēka patiešām skaista,derētu to atjaunot!Par vilcienieu kustibu,šaubos vai atjaunos,tas notika kas notika bija dabīgs process,diemžēl stacijas ēka atrodas pilsētas nomalē,nevis kā daudzās citās pilsētās,kur dzelzceļa stacija ir kopā ar autoostu pelsētas centrā....,tapēc jau pasažieri lielākā daļa deva priekšroku autobusiem.Atceros,kad agrāk braucu ar vilcienu,tad vēl jāgaida autobuss,kamēr aizkuļas uz centru....,liekas neērtības....,kā nu ir tā nu ir!
Orb 07.09.2011, 17:02
+1
to Niko 07.09.2011, 16:41
vispār man patīk Tavs domu gājiens!!! Cik tad tālu tuvākās sliedes no autostacijas? netālu! kādi 300m! blakus Brīvības ielai (pie Nord Natie termināla). Cik tur darba? Piesastīt ES līdzekļus un būs gan autoosta+dz/c stacija!!!
Pievienot komentāru
Salsti?