Sestdiena, 4. februāris, 15:50
Sveicam: Veronika, Daila
Šodien Ventspilī: -16 .. -18 °C, mākoņains, bez nokrišņiem
Ieva 15.08.2010, 21:53
Suns.
Puzes pagastā jau trīs dienas klīst sunīts. Jauktenis. Melns ar dzeltenām kajiņam. Vidēja auguma. Redzams, ka ļoti girb ēst..pie rokām nedodas bailīgs..bez kakla siksnas..
Ja kādam ir pazudis. Lūdzu rakstiet te. Bildes būs rīt. Nosūtīšu uz e pastiem.
Komentāri
Ieva. 30.08.2010, 16:08
+5
Vēl joprojām aktuāli.
ventspilnieks. 02.09.2010, 15:51
-16
.... ar trim kājām.
īpašas pazīmes:
kad čurā-krīt...
:D:D:D
jautājums 02.09.2010, 16:40
+4
Vai šķirne zināma?
? 02.09.2010, 16:45
+4
Kā ar jums var sazināties?
Ieva. 03.09.2010, 07:08
+13
Suns ir noķerts un atrodas pagaidu mājās, bet pailkt tur diemzēl nevar. Varbūt kāds vēlas dodt sunim pajumti. šķirne nav zināma-jauktenītis.
?- iedodiet e pastu sazināsimies.
Venstpllniekam-ja tu čurā un krīti, tad pēdējais laiks apmeklēt urologu. Veiksmi tev.
Iveta 03.09.2010, 10:44
+8
Cerams, ka atradīsies saimnieks suņukam, tik ļoti žēl, tos dzīvnieciņus, kuri ir pamesti.
Ieva. 07.09.2010, 08:54
+3
Vēl joprojām gaidam jaunos saimniekus.
*** 07.09.2010, 09:16
+1
fotogrāfijas nav??? un ielieciet HALLO. Tur varbūtība lielāka, ka kāds paņems. Melns ar dzeltenu varētu būt arī jagterjers vai dzinējs. Vai to jauktenis. Varbūt kādam medniekam pazudis.
Ieva. 07.09.2010, 10:03
0
Nē suns nav medību. Fotogrāfijas ir gan.
inese 07.09.2010, 14:58
+7
Ieliec sludinaajumu sapforums.lv - paliidziiba zveeriem, ss.lv, dzivniekusos.lv, suni.lv, draugos.lv,bet noteikti bildiiti klaat. Peec pieredzes varu teikt ka vajaga iespeejami vairaakos portaalos salikt sludinaajumus ar bildeem, kaa arii kurzemes radio un radio SWH. Ja vari atsuuti man suniisha bildi, paliidzeeshu izvietot informaaciju (valters567@inbox.lv).
Ieva. 07.09.2010, 15:08
+7
Inesīt paldies, ka nepaliec vienaldzīga. Ie jau reklāmās salikts. Ja sunīts sestdien neaizceļos, tad noteikti nosūtīšu gan bildīti , gan aprakstu.Paldies.
Kaut visis būtu tik atsaucīgi.
Es noliecu galvu to cilvēku priekšā, kas palīdz nelaimīgajiem, skumjajiem un pamestajiem kaķukiem un suņiem.
ventspilnieks. 08.09.2010, 14:00
-15
Jā,ventspilī vēl ir apmēram pāris tūkstošu kaķu,suņu,ko varētu savākt pie sevis. no sākuma vispār vajadzētu padomāt,pirms ņemt kādu dzīvnieku,jo vienkārši riebjas šādi dzīvniekmīļi,kas pēc mēneša noliek kaķi atpakaļ no kurienes paņēma...viela pārdomām dāmas...
Ieva. 08.09.2010, 14:28
+7
Venstpilniek!!!!! Tu par sevi tagad runā???
Manis ņemts dzīvnieks neviens nav nonācis atpakaļ ne uz ielas ne pie saimniekiem, kas viņu pameta bada nāvē nomirt.
Kādu labu darbu tu esi izdarijis, lai šie dzīvnikei atrastu pareizās mājas un neklaiņotu???
ventspilnieks. 08.09.2010, 15:30
-3
man pašam ir kaķēns,ko pirms 3 mēnešiem savācu pie ventspils tirkus laukuma,stāvēja pavisam maziņš tieši uz brauktuves! tagad aug veselīgs un stiprs! bet neuzskatu, ka tagad man būtu jāskraida un jāvāc katrs klaiņojošais dzīvnieks,kas skries pa ielu pretī,tas ir stulbi,lai šie dzīvnieki paliek uz to cilvēku sirdsapziņas,kas viņus izliek aiz durvīm,jūs izglābāt varbūt vienu suni,kamēr kaimiņš 3 ir izmetis laukā...visus izglābt nav iespējams! tāda nu ir skarbā realitāte...
Ina 08.09.2010, 15:37
-2
Es nejūtos tā,ka man kaut kas būtu jādara.Es savus dzīvniekus nemētāju,mani bērni arī nē.Esmu bez dižas bļaušanas pāris kaķiem mājas atradusi.Es netaisos ziedot ne latu kaut kādai mistiskai patversmei(kura top jau entos gadus).Gan jau organizātors savu glauno moci i bez mana lata uzturēs.Man nav jājūtas vainīgai par kkādiem pamestiem suņiem!!!!!!!!!!!!!!!!
Simona 08.09.2010, 16:42
+7
Te jau neiet runa par vainas sajūtu, bet gan par palidzēšanu, tiem, kas paši nevar sev palīdzēt.
Tālāk par savu degungalu, neredzm, un ja vajag , lai citi dara.Man viss labi, pārējais mani neeinteresē.Ka tik pašam labi. Attieksme.
Nu tādi cilvēki ir un būs, kas nejūt vajadzību palīdzēt!
IEva-To Ina 08.09.2010, 16:55
+6
Es nebļauju skaļi. Es lūdzu reālu palīdzību. Tas jau pašam katram jāizvērtē vai var palīdzēt, vai grib, vai nevar.
Venstpilniek, bet ir cilvēki kas skraiida un vāc tos nelaimīgos. Un es to nenosodu, bet atbalstu. VIņi (kaķuki un suņi) ir daļa no mums.
Un viņi, attiecībā pret vienu otru politiķi, nestāv televīzijas priekšā neraud, bet reāli kaut ko dara.
Labi tauta..paliksim katrs pie sava viedokļa Ir jau labi tā, kā ir.
Un cerēšim, ka suns aizbrausk sestdien uz mājām, tad varēsim duskusiju slēgt.
Ina 08.09.2010, 21:16
-6
Te jau vairs ne tikai lūgumi pēc palīdzības,bet jau pārmetumi parādās.Un es redzu tālāk par degungalu.Bet es labāk noziedošu latu glābējsilītes ierīkošanai,nekā dzīvnieku patversmei.kaut man patīk dzīvnieki,pašai ir vienmēr bijuši un būs.
Simona 08.09.2010, 21:38
+5
Pārmetumi nerodas tāpat vien. Šajā diskusijā cilvēks lūdz palīdzību atrast sunim jaunus saimniekus, starp daudzajiem labiem komentāriem, tomēr ar lielu nožēlu nākas lasīt negatīvu un pārmetumu par skaļu bļaušanu. Jāa un, ja arī šis lūgums pēc palīdzības kādam izskatās pēc bļaušanas, tad labāk tā nekā, paiet garam noklīdušam sunim...
Marta 08.09.2010, 21:55
+6
Cilvēks cenšas palīdzēt atrast jaunas mājas sunim, tad kāpēc šajā diskusijā kaut kādi komentāri un nosodījumi par mistisku patversmi, un ka jūs netaisāties ziedot ne latu. Jums tas nav jādara nemaz! Neviens šajā diskusijā nav lūdzis ne santīma! Neviens jūs nenosoda un neliek justies vainīgai.Par ko ir runa!?
tādām inām 09.09.2010, 08:43
+5
nu, tak katrs "pelēkais" cenšas savu dzīvi izkrāsot, ar savu nevienam nevajadzīgo ļaunumu, vienaldzību .. tikko kāds kaut ko dara, tā tūlīt - es, es, man, man ... nu, pelē tak tālāk un nebāzies, kur neprasa .. varu derēt, ka kaut kas aiz ādas ir .. nu niez
Ina 09.09.2010, 09:21
-6
Jā,jā,uzbāziet to suni kādam tādam pašam krāsainam,lai pēc nedēļas citā ciemā klaiņo.
** 09.09.2010, 09:28
+5
Nu gan Inai launums izsprukstejs...
Ina 09.09.2010, 09:33
-7
Nu nav manī nekāds ļaunums.Man arī ir žēl tā sunīša.Vienkārši kaitina cilvēki ar saukļiem;"Ko Tu dari,lai tā nebūtu!'".Nu izsauc Klusumu,ja galīgi nezin ko darīt.
Ieva. 09.09.2010, 11:57
+5
Redziet...man te kaimiņos arī bija uzbrauciens...jo pārmetu, ka visi baro, bet reāli suni, lai paņemtu vai palīdzētu mājas sameklēt,nē, tad neviens...un tad bija šāds uzbrauciens..ko tu gribi, lai es viņu dzīvoklī bāžu.
Bet to, ka katram ir pieejam internets..un portāli, kur varētu to suni ielikt, lai kāds palīdz, lai kāds atsaucas, kas grib sev draugu...nē redz par to neesam padomājuši....jo nepietiek ''gudrām''galvām vietas, lai tik reālu, ko izdomātu...
Šodien biju vet klīnikā..ienāca tantuks...diezgan pieticīgās drēbītēs un raud...esot kaķi atradusi sakostu...atnesa, lai dakteris apskatītu...un es ticu, ka nebija viņai pat lats kabatā..bet civēks gribēja palīdzēt...jo tas pat nebija viņas kaķis...
Diemžēl..glābt neizdevās...
Kaut visi mēs...būtu tik mīlestības sirsnības pilni..
Bet ne par to ir runa...
Ina..ir jau labi. Katrs darīsim tā kā'uzskatam par vajadzīgu.
Evija 09.09.2010, 15:18
+5
Kaut vairāk cilvēku, būtu tik pozitīvi un izpalīdzīgi cilvēki kā Ieva. Lai viņai veicas! :)
Lūdzu paziņojiet, kā viss būs beidzies ar suņuku, turu īkšķus, kaut atrastu jaunas mājas viņam!
Diemžēl, man pašai nav tādas iespējas paņemt viņu pie sevis, bet ceru, ka kads atsauksies!
Zane 09.09.2010, 15:29
+4
Stulbs komentārs: Izsauc klusumu! Tas jau ir tas pats sliktākais kas var būt, ka paiet garām nelaimē nokļuvušam klusēdams!

Marita 09.09.2010, 15:32
+6
Nu tur jau tā liet, iedomājaties situāciju, ja kāds cilvēks ir nelaimē, cik no garāmejošiem pajautās vai nevajag palīdzēt vai izsauks ātros, maz......
pēc Inas teiktā, ja nezin, ko darīt - KLUSĒ! Bet tiešam ir cilvēki, kas paies garām klusēdami.....
?? 09.09.2010, 16:58
+2
Vēl nav atrasts saimnieks?
Ieva. 09.09.2010, 17:26
+2
Nu pagaidām doma ir, ka sestdien brauksim uz Siguldu. Bet ja rīt jaunie saimnieki nepiezvanīs, tad diemžēl ne.
Suns ir pelnījis labas mājas, jo ir ļoti nervozs un gaudojoši rej, ja neredz cilvēkus, bet mani ieraugot..no priekiem....varētu apēst kādu. Un ēšana ir tāda...it kā tā būtu viņa pēdējaā ēdienreize, tad varam tik iedomāties, kādos apstākļos suns ir audzis.
Ina 09.09.2010, 18:42
-5
Varbūt stulbi ir salīdzināt cilvēku ar suni?Nervozs suns...tādu vajag paņemt ģimenē ar bērniem,jo suņu sakosti bērni ir par maz.Un kāpēc Jūs nevarat sunīti pie sevis paņemt?Vai tad pietiek tikai ar līdzjutību?Dariet kaut ko reālu!
Ieva. 09.09.2010, 20:24
+4
Jo man jau pieder liels suns. Tapēc arī nevaru paņemt. UN nervozitāte izpaužas no tāda viedokļa, ka viņš neredz cilvēku sāk nervozēt.
Un vispār. Es netaisos apspriest ar Jums šo problēmu. Krājiet tik silītei un dzīvojiet tālāk.
Veiksmīgi.
Juta. 09.09.2010, 20:50
+4
Palasi Ina šito.
http://www.tvnet.lv/zala_zeme/miluli/345403-cetrkajaino_draugu_sargengelis_baiba_prikule
Santa 09.09.2010, 22:13
+7
Paldies :) liels un sirsnīgs Ievai!Ceru,ka tādi ļaudis kā Jūs Latvijā un arī visā plašajā zemītē būs vienmēr!Paldies.
Missy 09.09.2010, 22:16
+7
Ina,tev gan dziivee nav paveicies,dziivot bez sirds kruutiis ir ljoti gruuti....nedod Dievs,ka tev kas notiks,kaads nospljausies,pasmiesies un paies garaam..apbrinojami,ka taa var runaat sieviete-nu ja nevari paliidzeet,atslaabsti-nebrauc virsuu tiem kas kaut ko dara!
Ievinj tu malaciite-lai Dievs dod tev veseliibu,par tavu labo darbinju-visi labie darbinju naak atpakalj,to tev arii noveelu!
Ventspilniekam vispaar atbildeet uzskatu zem sava goda!
Par to ka visus izglaabt nav iespeejams-piekriitu-bet varbuut tieshi sho,un tieshi tu vari izglaabt..protams ja ir sirds kruutiis-un es to daru un dariishu vienmeer.-neskatoties uz to vai kaadam tas patiik vai nee!
PALDIES Ievinj,lai jums no sirds veicas...un tu zini to sakamvaardu-sunji rej(shinii gadijumaa cilveeki),bet karavaana iet taalaak!!!Kaut vairaak mums buutu taadi cilveeki kaa tu Ievinj!
Ina 09.09.2010, 22:25
-9
Jauki.Tikai kur tur suns pieminēts?Pieņemt mājās klaiņojošu kaķi,nav tas pats kas suni.Tā sieviete nevienam ar pirkstu krūtīs nebaksta,un nelieliek visiem ko darīt lietas labā.Suni ir riskanti ņemt.Kaķis nekodīs,ja pieiesi par tuvu ēdienam.Un vēl kas,pārgudrie dirsēji.atrodiet saimniekus tik bomzīšu kaķīšiem cikiem es esmu atradusi,un tad maurojiet.Nevis vienu klaiņojošu suni noķērusi,un tēlo indijas svēto govi.Tā lūk.
Missy 09.09.2010, 22:29
+5
:=)tie gudrie dirseeji kaa tu saki,ir atradushi tik daudziem kakjiem maajas,ka tev pat sapnjos neraadaas...
Un tas runas liimeniitis tev arii taads beediigs,laikam esi no dziljiem paakjiem:)jocinji taadi pajeeli...
Ina 09.09.2010, 22:35
-5
Tiešām laikam bēdīgs,jo es nezinu kas ir dziljiem paakjiem.Arī kas ar dzīvniekiem saistīts?Vai ar dievu?
Missy 09.09.2010, 22:54
+3
Eu,vai neesi piedzeerusies,izklausies taada skjiiba-varbuut aizej pa mezhu krosinju paskrien,lai nav meesli netaa jaaraksta:))))))))
Dogs 09.09.2010, 23:00
+4
Liekas ka te dazham labam njefig darit-Ina tev nav maajaa ar ko parunaat.izej ar kakjiem padiskute,vai uzraksti Ventspilniekam-jus tadi praataa vienadi:=)ku,kuuu.neblamejies ar sava prata trukumu!
Ieva,cepuri nost tava prieksaa,padosu saviem draugiem zinju,varbut kadam bus interese
Ieva. 10.09.2010, 08:22
+5
Paldies Dogs. Ļoti gaidīšu kādu ziņu.
Ceru, ka šodien piezvanīs tā sieviete, kura suni noskatīja. Turam īkšķus...
Santa 10.09.2010, 08:48
+6
Tai Inai nav viss mājās, kaut kads kasēklis ... :)
ventspilnieks. 10.09.2010, 10:08
-8
cīņa ar vējdzirnavām:D gan jau te vienam otram nokritīs tās rozā brilles,tad redzēs kas un kā...tas ir tikai laika jautājums...atliek tikai paņemt mājās kādu sunīti,jo redz,viņš nabadziņš klaiņo,bet izrādās ka viņš ir izsviests laukā par to ka ir neprognozējams,nikns,sakodis kādu bērnu,vai arī aizbēdzis no mājām... nevienam sunim un kaķim uz pieres nav rakstīts,ar ko viņš ir slims un kas viņam kait...man drusciņ pajāt ko jūs tur rakstāt,par mani,jā,es nestaigāju un nevācu katru paklīdeni,kas izsviests uz ielas,bet ar to es neesmu sliktāks par citiem,jo nevienu dzīvnieku neesnu uz ielas izlicis...lai veicas...
Iveta 10.09.2010, 11:25
+5
Nu bet tas jau nav attaisnojumsi, ja suni izmet uz ielas vai aizved uz mežu, ja ir neprognozējas un niks, tāpēc jau var arī iemidzināt!
Un vispar, ja suns ir niks tā ir tikai un vienīgi cilvēku vaina, kā viņs suni audzina! Jo pat vissagresīvākos suņus, var izaudzināt ļoti miermīlīgus!
Evija 10.09.2010, 11:29
+3
Ko tu vispar vari tik gudri spriest, ja vari uzrakstit tādu komnetāru!! .... ar trim kājām.
īpašas pazīmes:
kad čurā-krīt...
:D:D:D
Nu ār īpaši lielu gudrību tu neizcelies!
Missy 10.09.2010, 15:30
+2
Ventspilniek,tad aizej un pajaaj:(neko gudru tapat pateikt nevariEvija-taadi jau ir tie cilveki ,pilni ar naidu un pretekliibaam,ka tikai ko rupju pateiktu...cerms,ka vinjam pasham nepienaaks taads briidis,kad staavees uz vienas kaajas,un churaajot kritiiis..druscinj viela paardomaat,ja ir ar ko domaat:)
Ieva,ceru,ka jums veiksies!
Erics 10.09.2010, 16:31
+3
Lūdzu paziņojiet, vai Jūsu atrastais suns nav takšu šķirnes, jo otrdien medību laikā pazaudēju savu uzticamo medību sunīti. melns ar dzeltenu, purniņš sirms. Drukns, patīk braukt ar automašīnu, draudzīgs. Lūdzu atsūtiet fotogrāfiju, jo varbūt esat atradusi manu sunīti. Erics
Ieva. 10.09.2010, 17:00
+2
Nē diemžēl nav takšu šķirnes. Šis suns klīda jau divas nedēļas un lūdzās ēst.
Gan jau atradīsiet savu mīlulīti. Tur, kur pazaudējāt..vajadzēja atstāt jaku, tad suns tajā vietā atgriežas.
Ieva. 11.09.2010, 15:14
+7
PALDIESSS....sunīts ir nogādāts jaunajās mājās......
Ir jau visus salaizījis un samīļojis....
Paldiess...visiem, kas juta līdzi...paldiesss.....
Šodien ir atkal vien laimīga diena....un cik tas ir skaisti....
Missy 11.09.2010, 16:32
+5
Ieviit,malaciite tu,un daudz daudz buchu gan sunitim,gan tev gan jaunajam saimniecinjam!Caur jums pasaule kljuust gaishaaka,kaut vairaak taadu cilveeku buutu-sunitim ir atkal dota iespeeja buut miieleetam,un buut maajaas...kaut visiem taa paveiktos....
inese 11.09.2010, 17:25
+5
Pievienojos Missy teiktajam, lai veicas suniitim un jaunajiem saimniekiem. Tas ir nenoveerteejams darbs, ko dara taadi cilveeki kaa Ieva, un veelreiz pieraadaas tas, ka tomeer ir veerts ciiniities un mekleet jaunas maajas nokliidusham vai pamestam dziivniecinam.
Ina 12.09.2010, 23:14
-5
Missy,paldies,ka tā satraucies par mani.Es diemžēl gandrīz nemaz nelietoju alkaholu,tāpēc arī nepārzinu to leksiku kuru lieto Tu.
Iveta 13.09.2010, 08:12
+4
Super, tiešam prieks! :)
Ineta 13.09.2010, 16:25
+3
Man prieks , ka vēl kādam rūp cilvēku pamestās dvēselītes, viņi taču ir dzīvas radībiņas, tāpat kā cilvēki.
Paldies tiem cilvēciņiem !
Pievienot komentāru
Salsti?