Atkritumu spainis 27.01.2012, 12:29
Atkritumu izvešana
Labdien.
Pa radio dzirdēju, ka meža kapos, lielajos konteineros tika samesti atkritumu no veikala "Mego".
Kā arī pilsētnieku izmestie sadzīves atkritumi.
Ziniet, par to nebrīnos, jo tāds bardaks, kāds valda Ventspils labiekārtošanas kombinātā, nebiju gaidījis.
Arī mūsu mājā bija problēmas ar atkritumu izvešanu.
Ja agrāk to darīja 2 reizes nedēļā, tad pēc tam tikai 2 reizes mēnesī.
Tā kā mājā dzīvo vairāk cilvēku, nekā iepriekš, atkritumu daudzums tikai palielinājās.
Aizgāju uz Ventspils labiekārtošanas kombināta kantori, kur palūdza, lai man parāda, cik cilvēku katrā dzīvoklī dzīvo cilvēku.
Biju šokēts, jo viņiem vēl bija veci dati.
Kad pateicu, kāda situācija mūsu mājā ir tagad, jautāju, vai Ventspils labiekārtošanas kombināts nevar izsūtīt vēstuli, ka viņiem jāuzrdās deklarācijas.
Saņēmu atbildi, ka viņi to nedara. Viss atkarīgs no iedzīvotājiem, vai viņi atnāk un uzrāda deklarāciju.
Tas viss ir tāpēc, ka nav vienotā datu bāze.
Tā kā nebiju mierā ar šo atbildi, uzrakstīju epastu, kuru atradu internetā.
Saņēmu atbildi, ka Ventspils labiekārtošanas kombināts sazināsies ar Domes deklarācijas nodaļu.
Nākamajā dienā saņēmu epastu, ka pēc deklarēto personu skaitu, izvešanas biežums tagad būs 1 reizi nedēļā.
Man bija ilgi jācīnās par to, lai man būtu kur mest atkritumus.
Tāpēc Ventspilī ir tāda situācija, ka daudzās vietās tiek atstāti atkritumu maisi, tie tiek izmesti mežos vai kā veikala "Mego" gadījumā, meža kapu lielajos konteineros.
Mans uzskats, ka visa tā problēma ir pašā Ventspils labiekārtošanas kombinātā.