Piektdiena, 18. maijs, 01:42
Sveicam: Inese, Inesis, Ēriks
Šodien Ventspilī: 8 .. 10 °C, skaidrs, bez nokrišņiem
Atkritumu spainis 27.01.2012, 12:29
Atkritumu izvešana
Labdien.
Pa radio dzirdēju, ka meža kapos, lielajos konteineros tika samesti atkritumu no veikala "Mego".
Kā arī pilsētnieku izmestie sadzīves atkritumi.
Ziniet, par to nebrīnos, jo tāds bardaks, kāds valda Ventspils labiekārtošanas kombinātā, nebiju gaidījis.
Arī mūsu mājā bija problēmas ar atkritumu izvešanu.
Ja agrāk to darīja 2 reizes nedēļā, tad pēc tam tikai 2 reizes mēnesī.
Tā kā mājā dzīvo vairāk cilvēku, nekā iepriekš, atkritumu daudzums tikai palielinājās.
Aizgāju uz Ventspils labiekārtošanas kombināta kantori, kur palūdza, lai man parāda, cik cilvēku katrā dzīvoklī dzīvo cilvēku.
Biju šokēts, jo viņiem vēl bija veci dati.
Kad pateicu, kāda situācija mūsu mājā ir tagad, jautāju, vai Ventspils labiekārtošanas kombināts nevar izsūtīt vēstuli, ka viņiem jāuzrdās deklarācijas.
Saņēmu atbildi, ka viņi to nedara. Viss atkarīgs no iedzīvotājiem, vai viņi atnāk un uzrāda deklarāciju.
Tas viss ir tāpēc, ka nav vienotā datu bāze.
Tā kā nebiju mierā ar šo atbildi, uzrakstīju epastu, kuru atradu internetā.
Saņēmu atbildi, ka Ventspils labiekārtošanas kombināts sazināsies ar Domes deklarācijas nodaļu.
Nākamajā dienā saņēmu epastu, ka pēc deklarēto personu skaitu, izvešanas biežums tagad būs 1 reizi nedēļā.
Man bija ilgi jācīnās par to, lai man būtu kur mest atkritumus.
Tāpēc Ventspilī ir tāda situācija, ka daudzās vietās tiek atstāti atkritumu maisi, tie tiek izmesti mežos vai kā veikala "Mego" gadījumā, meža kapu lielajos konteineros.
Mans uzskats, ka visa tā problēma ir pašā Ventspils labiekārtošanas kombinātā.
Komentāri
spainim 27.01.2012, 12:51
-6
bet ar kadam tiesibam tev deva info par citu dzivoklu iedzivotaju skaitu?kur fizisko personu datu aizsardziba?
vesamiera 27.01.2012, 21:01
+6
esmu apmierinata un varu tikai pateikt paldies lab.komb.,mums privatmaja ar 9 dziv.,izvesana pec zvana,loti operativi un bez aizkersanas.
salvitis 27.01.2012, 23:20
-3
Problēma ir pašā Ventspils labiekārtošanas kombinātā,viņiem nepielec ka ir atkritumi kuri nešķirojas,vai arī ir cilvēki kuri negrib škirot!vai tad grūti nolikt lielo konteineru tai pašā šķirošanas punktā,kur varētu izmest,kurš vēlas un problēma atrisināta:)
ziga 28.01.2012, 15:32
-2
es ari nekad neesmu skirojis atkritumus un netaisos to darit,kapec man tas butu jadara..?lai kads uz mana rekina nopelnitu?
zane 02.02.2012, 18:38
0
x
bet,bet 02.02.2012, 18:47
+2
bet lielā prospekta un brīvības ielu krusta sarkano māju masīvā, visu laiku piebraukā busini un izmet savus būvgružus, bet mums par to jāmaksā!
Nadīna 02.02.2012, 19:29
+6
Te jau visi visu grib bez makas. Lielo konteineri kur visi vares mest. A kas ta viņu tīrīs un izvedīs??? pa kādu naudu??? Ta jau paprasam lai latvenergo uztaisa vienu lielo piesleguma vietu kur visi var iet pa velti pieslegties. Un udeka lai lielu udenspunktu uztaisa kur visi var iet pieslegties un pa velti udeni dabut. Labrīīīīīīt!!!!! Ir pakalpojumi pa kuriem jāmaksā.
to Nadiina 02.02.2012, 20:38
+5
Man pie majas ir uudens pumpis, kur visi, kam vajag naak par velti peec uudens! Vasara pat ar masiinaam brauc! Skumji, ka man jaamaksaa, a citi nem taapat!
AAA 03.02.2012, 15:23
+1
Esmu ļoti apmierināts ar konteineru izvešanu no privātmājām. Paldies Labiekārtošanas kombinātam, bet varbūt varētu izskatīt jautājumu par lielo bezmaksas konteineru uzstādīšanu, lai atkritumus cūkmeņi neizmestu mežā.
AAA ideja nav slikta,bet... 03.02.2012, 21:30
0
Tos lielos konteinerus,kas būs nolkt preks cūkmeņiem,nespēs mainīt.Tu esi ievērojis,kas darās pie meža kapiem,kur būt jābūt atkritumi no kapiem,tie ir pilni ar sadzīves musoriem.
Un ja vēl būs uzstādīti papildus bezmaksas lielie konteineri,tad privātmājām vispār zudīs stimuls maksāt par saviem atkritumiem.
Un es kā godīgs nodokļu maksātājs,negribu,ka šādā veidā tiek apmaksāti cūkmeņu nedarbi:(
Pievienot komentāru
Vai tu jūti smakas pilsētā?