Sestdiena, 4. februāris, 16:54
Sveicam: Veronika, Daila
Šodien Ventspilī: -16 .. -18 °C, mākoņains, bez nokrišņiem
Ventspilniece 28.07.2010, 22:57
pagrabu kaķi daudzdzīvokļu mājās
Esmu dzirdējusi, ka Ventspils dome noslēgusi līgumu ar Saldus dzīvnieku patversmi.Kur man jāzvana un kas šos kaķus tur nogādās.Esmu saskaitījusi 7 cilvēkus, kas viņus baro, bet ar to viss arī beidzas.Atkal sadzimuši kaķēni, slimi, actiņas pūžņo, cits vispār ar 1 aci un viņu kļūst arvien vairāk.
Komentāri
qwerty 29.07.2010, 07:37
+10
Kaķus pārvietot uz jumtiem=nebūs kaiju brēcienu un kaķu pagrabos!
// 29.07.2010, 07:50
+4
To qwerty
Morning! What an excellent idea!
Jana 29.07.2010, 08:52
+3
ja nems visus pagrabu un ielu kakus,tad Saldus dzivnieku patversme nebus vairs vietas.
ika 29.07.2010, 09:43
+7
Tas neko nelīdzēs, ka viņus izķers. Tukšajās vietās radīsies jauni. Daudz labāka, kaut arī stipri dārgāka ir Rīgā kādu laiku izmantotā programma - noķer, izkastrē un palaiž atpakaļ. Tad kolonija neplešas plašumā, bet konkrēto vietu apdzīvo noteikts skaits kaķu, kurus vietējie iedzīvotāji baro, un jauni lielākoties klāt nenāk. Sterilizētos kaķus iezīmē nogriežot tiem auss stūrīti.
Bet šādiem pasākumiem jau mūsu pilsētas tēviem naudas gan noteikti ir žēl...
Ojars 29.07.2010, 20:39
+11
Ja iznīcināsim kaķus, uzradīsies žurku bari. Brīva vieta nepaliks un slimie kaķēni tik un tā pa ziemu apmirs, paliks tikai spēcīgākie.
Ja Dieviņš radībiņai ir devis dzīvībiņu, mēs cilvēki neesam tiesīgi to atņemt. Tas pats arī par tām kaijām.
Fedja 29.07.2010, 21:06
+2
To Ojars
Pilnig tev piekrit, bet pasak man, vai izdets ols ari ir dziv radijum?
Jānis 29.07.2010, 21:12
+2
Mājā kurā dzīvoju, kaķi tika izķerti, un visas lukas un caurumi aitaisīti! Ojaram taisnība, pardijas peles! Ilgi nebija jāgaida, caurumi ir vecajās vietās un no pelēm nav ne miņas!
Ieva. 29.07.2010, 21:18
+6
Nu re pilsētai ar rītdienu pat nav patversmes. Skumji.
Ojars 29.07.2010, 23:05
+1
to Fedja
Domāju, ka jā, ne tikai olas bet arī iznārstoti ikri ir jau dzīvi, kuri attīstās.
aha 30.07.2010, 00:11
+2
Nu par domes līgumu ar Saldus dzīvnieku patversmi varu teikt tikai vienu- šis līgums tikai ķeksīša pēc. It kā citās jomās viss ir ok, bet šajā ziņā stabili vienā no pēdējām vietām Latvijā
Fedja 30.07.2010, 07:21
+1
Man ir stulbs jautajiens, vai vegetariesh ed ols? Iznak, ka ols ir dziv radijums, bet tai pash kaika ta tomer nav gal.
*** 30.07.2010, 15:22
+3
nu atklāti sakot, e labāk sadzīvoju ar kaķiem, nevis žurkas sāks nākt dzīvokļos.
qwerty 02.08.2010, 20:26
+1
kaijas ir kaķu konkurenti-neticiet,apskatiet:

http://www.spoki.lv/foto-izlases/kas-mums-sodien-brokastis/175005
Liena 03.08.2010, 01:51
+1
Reālu palīdzību varat saņemt sazinoties ar Mariju t.29288968 "Ventspils dzīvnieku aizsardzības biedrība "Par dzīvnieku tiesībām". No savas pieredzes varu pasacīt, šī problēma kopā ar šo labdarības biedrību ir atrisināma, ticiet man patversmēm nav vajadzīgi šie nelaimīgie dzīvnieki, tāpēc ir labi. ka vispār ir kāds kas par viņiem rūpējās, pabaro.
Rīgā, šī akcija ir bezmaksas" noķer,sterilizē, atlaid",bet mēs nedzīvojam Rīgā.
Bet kā Jūs iesakiet, cīnīties ar tiem ''CILVĒKIEM'' kas vārda tiešajā nozīmē, izsviež kaķi uz ielas?
*** 03.08.2010, 07:07
+1
Un Rīgā tiešām tā ir. UN vēl + Rīgā tos izsterilizētos kaķus iezīmē un reģistrē. UN palaiž dzīvot kur dzīvojis
Ventspilniece 03.08.2010, 17:10
0
Marija jau brauc un baro mūsu mājas pagraba kaķus.Divu gadu laikā sterilizēta tikai 1 kaķene, tā ,kura ir mīlīga un dodas rokās.Pārējām tikmēr sadzima klāt trīs reizes vairāk.Ja kaķene piedzemdējusi pagrabā un izved laukā jau paaugušos bērnus, viņi visi ir mežonīši, šņāc un mūk no cilvēka. Un runči arī saklīduši no malu malām, jo šeit taču ir kaķenes. Kāpņu telpa piečurāta, apkārt mētājas netīrie trauki, sūdu mušas lido bariem, par kaijām nemaz nerunājot. Man nu tā dzīvot nepatīk. Nevienu noķertu žurku arī neesmu manījusi. Kādēļ jāķer žurkas, ja reņģes lido no visiem stūriem.
Aleksandrs 03.08.2010, 17:28
+3
To ka kaķi, kuri dzīvo pagrabā ķer žurkas - muļķības, žurkas viņi neķer, jo viņus regulāri kaķu tantes baro un viņiem nav tādas vajadzības ķert viņus.
Piemēram, kad mūsu pagrabā dzīvoja kaķi tur bija pilns ar blusam, tagad neviens kaķis nedzīvo un nav ne blusas ne žurkas. Tā nav normala situācija, kad ir pilns pagrabs ar kaķiem, jo arī smird.
mika 03.08.2010, 17:29
+4
mans viedoklis-vispirms jacinas ar kaku tantem
qwerty 06.08.2010, 22:02
+2
Vai jūs ziniet kāpēc kaķi čurā uz auto riepām? Tādā veidā kaķi nosūta saviem radiem SMS,viņiem taču nav mobilie! :):):)
dolboeb 06.08.2010, 22:20
-2
Iztīriet kāpņu telpu,un lieciet mieru kaķiem,viņi bija un būs.Neviens nav jūs pilvarojis risināt kaķu jautājumus.
ursuss to ventspilniece 07.08.2010, 20:07
+1
Ja nepatīk smakas un mušas - paņemiet un satīriet!
Droši vien, no mājas nodošanas neviens nav ievedis kārtību.
Mums ir pagrabā kaķi bet nav mēslu... Kāpēc? A?
Kaķis ir vienīgais plēsējs, kas nogalina, lai neēstu.
Tas par žurkām.
Vēl varu ieteikt ziedot naudu Mārim Kalniņam. Viņš savai krematorijai nevar savākt pietiekami līdzekļu.
Nu bet, ja nopietni, Marija viena nespēj neko lielu sadarīt, bet viņa var (ar Jūsu palīdzību) atrisināt problēmu.
nesapratu to ursuss 07.08.2010, 23:08
+2
Par ko rūsiņmārim naudu??? viņš jau sen atteicies no idejas par patversmi un visām ar to saistītām lietām.
Bet ar kaķiem var cīnīties ar žurkuindi piebāztām reņģēm :) ātri vien visi pazudīs:)
Pievienot komentāru
Salsti?