Sestdiena, 4. februāris, 17:37
Sveicam: Veronika, Daila
Šodien Ventspilī: -16 .. -18 °C, mākoņains, bez nokrišņiem
Ziņotājs 16.07.2010, 13:05
Šokejošā rīcība
Esmu šokēts par tādu rīcību kas notiek Top veikalos ,,Diāna,, Kur skatās vadība? Apsargi (Tatjana,Juris,Dima ....) zog alkoholu no veikala un tirgo taksistiem?
Komentāri
........ 16.07.2010, 13:18
+16
Nu tā jau nevar apsūdzēt bez pierādījumiem, aizej pie apsardzes prieksnieka Roberta un izsstasti visu to viņam.
taxi 16.07.2010, 13:25
0
Taksisti ir kā austrumu burvis, pie viņiem var da jebko sadabūt. Ja vajag alko, sievietes vienam vakara, lētus apartamentus, kādu auto radio, gps, dvd... viss ko sirds kāro!
guru 16.07.2010, 13:27
+2
nu bitīt - ērglis ne ziņotājs Tu esi! man nav ne jausmas, vai apsargi zog , vai ne, bet šito buldurēšanu es neciešu!

ja ir pierādījumi, tad aizej pei priekšnieka. bļ.
Ziņotājs 16.07.2010, 14:07
+3
............ Robertam ziņot nav vērts.Vai tad viņš to pats neredz?Nezin? Viņš pats šķiro darbiniekus,bet neredz ko dara degun priekšā!
kādreiz tur strādāju. 16.07.2010, 14:17
+2
Apsargi veikala telpās paliek pēdējie, bet kameras tiek izslēgtas un tie dara ko grib, kamēr kasieres pie vadītājas nodod naudu. Vot tā viš i .
Ojars 16.07.2010, 15:20
+1
Šī tēma nav apspriežama forumā.
Rovi 16.07.2010, 15:26
-1
Ojār, es tev pilnīgi piekrītu. Šo tēmu nevajag cilāt forumā!
Ziņotājs 16.07.2010, 15:47
+4
Ojar un Rovi kāpēc nav jaapspriež?Paši tur strādājāt un nesat ārā???Tad jau saprotu kāpč nē!
kāda >ziņotājam 16.07.2010, 16:19
+5
Tā ir apsūdzība. Ja nosauc vārdos, tad tev tas būtu jāpierāda. Ja nevari pierādīt, tad esi apmelotājs.
Citos veikalos inkasāciju turpat kasē izdara vecākā pārdevēja, bet apsargam jābūt klāt. Tad apsargi pārbauda somas no veikala izejošajiem darbiniekiem, bet vieni paši zālē viņi nepaliek: iziet vai nu reizē ar vecāko pārdevēju, vai pirms viņa.
Negribas tev ticēt.
........ 16.07.2010, 16:28
+5
Kur tagad skatas VB redakcija? es uzskatu, kā tādu informāciju nedrīkst laist forumā! Ka notiek inkasācija, kameras, un kur tas notiek! Šo informāciju var izmantot ļaunprātīgi!
Alex 16.07.2010, 17:15
+14
Citeju :Tad apsargi pārbauda somas no veikala izejošajiem darbiniekiem...
Jautajums:Un kurs parbauda apsargu somas ???
Fedja 16.07.2010, 17:17
+3
To Alex
Chau, varbut vin viens otr parbaud?
bb 16.07.2010, 17:22
-6
A kāpēc jūs jaucaties iekšā privātbiznesā? Kāda jums daļa cik kurš ko zog privātfirmā? Tā nav ne jūsu ne mūsu nauda.
Alex 16.07.2010, 17:27
+2
To Fedja Hej Hej :)
Iespejams,ka taa :)
Ir gadijies pirkt no taksistiem,bet cenas ir atvainojiet,mazliet paarskruvetas :D bet protams,jo vairaki 'banda' jo uz vairakiem jadala :) Nav brinums.
Zinu dazus kas pasi ieperk,un pardod,nekada vaina,
Tas ir bizness!
Nedomaju ka mes visi esam tik perfekti ideali,varu atzities,kadreiz darba vareju iedzert sidru,uz bara rekjina,uztaisit atlaides saviem draugiem,pazinjam,vai vienkarsi pec purna-ka saka :)
Jo zagsana sakas nevis jau no tas nesvarigakas personas,piemeram,musu boss lika tirgot visletako alu no mucaam,izlejamo,visas 6 mucas vienads lets drankjis,augsa stav cenas un zimes ar pavisam citu marku!Cilveki uzkjeras un daudzi...Tatad kas zog ????ES ???ne es tikai biju lidzzinataja.Lai vai ka ar laiku saku darit ka pienakas,tirgoju to kas rakstits,ja nav netirgoju..bet sakas atkal vel visaadi bizneessa brinumi paradities.un galu gala aizgaju :) Pareizi ari izdariju,jo ja uzkjertu,tad soditu mani nevis saimnieku.
Domajiet liidzi :)
Fedja 16.07.2010, 17:35
+2
To Alex
Nav viegl izlemties pa tad sol, bet taisnib tev ir, ja but piekherush, ta but tav vain. Es gan par tad bizness takshiem nezinaj, bet es jau ar, ja brauc uz maj, tad censhas ar mashin, un pec takshiem nav vaidzib. Intresant, ka vin bode tos iztrukums noforme? uz parast zagl rekin norakst? bet ta kad jeg turet tos sargs? Un sargs pats zog? Es ir saputrojies, liekas, ka viss zog.
Alex 16.07.2010, 17:41
0
Ka saka:Darbs uz majam :)
Ari partikas veikalos kasierites,pardevejas sev noceno partiku,
abgerbu veikalos,vinjas noperk par realo cenu,kas nav domata pirceju acij,piemeram Slegta tirgu,zinu vienu tanti,kas ieprkt dzinsu bikses par apmeram 5 ls,pardod par 15-20.Ari to var noformet ka zagsanu,jo uzcenojums ir triskartigs,labi paveicas ja atlaiz 2 ls.
Katrs pa kluso kautko nes majas,un neuzskata to par zagsanu,es saubos ka medinjiem majaas nav pilni skapisi ar zaleem,ka kadam proporsikam majas nav pilns ar veljas ziepem,bet ta jau nav zagsana..
Kamer nav aiz rokas nokjerts nav zaglis :)
Tikai kad nokjer,sods ir bargi krietnaks,neka ienakums no ta visa pa kluso sanesta!!
Ziņotājs 16.07.2010, 19:49
+2
Cik es zinu,tad Roberts jau draugus neatlaiž!!!!!!Kurā statusā ir šie?????Padomājiet.
xxx 16.07.2010, 20:42
+2
Robčiks ir Bergmaņa miesas sargs-neaiztieciet to cietsirdi,kas kaujas ne pa jokam!!!
Ar 16.07.2010, 20:47
+1
utīm un blusām
xxx 16.07.2010, 20:53
+2
Varbūt ar utīm un blusām!Bet nesen bija aprakstits ka piekāva zagli veikalā "Tornī" visu cilvēku-pircēju klātbūtnē,bet Bergmanis par to tik pasmejas un to mežoni tur pa apsardzes priekšnieku-šausmas!
Y 16.07.2010, 22:19
+3
Kāpēc ziņotājs nepaziņo, kāpēc viņu atlaida no darba. Dzert nevajag darba vietā, tad visādi murgi nerādīsies.Ja vēl painteresēties,kur tad viņš to šnabi ņēma, varbūt pats nozaga?
@@@@ 16.07.2010, 22:52
+1
xxx un kas tad par to kad kaujās??????Vajag cilvēcīgi strādat un ar darbiniekiem apieties!Nevis solit noštaukāt! Lai iestājās boksā un trin savus kulakus tur!
Ziņotājs 16.07.2010, 22:56
+1
Y - diemžēl es neesmu tur strādājis,bet man ir draugi kuri tur strādā un kadreiz strādāja.Tāpēc zinu ko stāstu!Un nekad tādā vietā nestrādātu kur tādi stūlbi likumi un draudi!
Ieva 16.07.2010, 23:01
+1
Mana paziņa arī strādāja Topā Diāna Poruka ielā un stāstīja kā nesa pārtiku ārā! Tākā Robertiņ jāsargā vien pašam,nevis jašķiro darbinieki un jaapmelo kads!Pakontrole nu gan pats gan pārdevējas,gan sargus,gan kasieres!
Pavariņš 16.07.2010, 23:03
0
Robis ir kārtīgs apsardzes priekšnieks....:), stāsti jau daudz par viņu dzirdēti, bet kurš tam tic....
Es uz tās Tatjanas nesen uzrakstīju iesniegumu Valsts valodas centram...viņai ar valodas prasmi pagrūti...
Vairāk nelatviešus par apsargiem, un problēmu netrūks....
48 17.07.2010, 00:57
0
Jā,patiešām Tatjana nemāk perfekti runāt latviešu valodā un diezgan rupja!
Sandra 17.07.2010, 11:41
+10
Jā,piekrītu šeit teiktajam par Robertu.Viņš strādniekus šķiro pēc kā jau tautā saka ,,pēc purniem,, un ja strādnieks apniks,tad apmelos to,kā piemēram par alkohola lietošanu darba vietā,kaut es zinu kad tas cielvēks jau kā 4 gadus nelieto alkoholu ,ne pilīti!Bet viņš pastāv uz savu un piedraud ismērēt pa sienu ja nerakstīs paskaidrojumu.Bet ko tad lai tas cilvēks raksta,ja nelieto alkoholu??????Un kā tā var runāt-ismērēšu pa sienu??????Tāpēc arī saku kad Roberts nav ne cilvēks,ne prikšnieks,bet IDIOTS bez smadzenēm!
ha 17.07.2010, 15:39
-1
Tad jau sanāk, ka Sandra un Ieva stāvējusi klāt ziņotājam un turējušas rociņu kamēr nelietis Roberts piedraudējis izsmērēt gar sienu.Ha-ha-ha.
Klementīn 17.07.2010, 20:29
+1
Bet ko lai dar a tād burlak, ko noķer pie zagšan? Tiesat vīņ var tik ta, ja nospērs kauč ko pār pa 200 lašem. Ta jo nekas neatliek, ka iesmēret pa šmaul un palaist, le skrej.
Bet pa to, ka zagt paš apsārg... ej nu tu sazin. Le Bergmans uzstelle tād fīč, ka kamers izslēdzas automātisk a laik nobīd- stund pec veikal slēgšan, un paš apsarg neko tur nevar izpurķet āre.
Piekrtu Sandrai 20.07.2010, 15:17
+6
Roberts ir bezsmadzeņu radība!Cik nav dzirdēts par to kā šis daudzus uz mežu vedis atspārdīt-pat pašus apsargus.Viņam tiesa notiek pēc tiesas,bet ka galvenais Bergmaņa miesassargs-vienmēr izsprūk sveikā cauri.Pašam Bergmanim no viņa bail!
Saulīte 20.07.2010, 16:36
+6
Jā,es arī daudz esmu dzirdējusi par šo Robertu.Un arī to kā viņš apietās ar darbiniekiem ārī!Un tas kas šeit rakstīts viss atbilst patiesībai!Tādi cilvēki nevar pildīt šādus amatus!Viņš ir mežonis un psihiski slims cilvēks!
xxx 20.07.2010, 19:48
0
Vai tad sie 3 vel strada?Hm! Ilgi gan ar siem camajas!Vai nu Robcikam palika bail?
ēriks 20.07.2010, 22:47
+1
nu es personig tur strādaju un robs mani nekad neaiztika un neabižoja,pat slaveja kad bergmani nezinot pa veikalu dzenaju,šaubos ka tie apsargi tā izrīkojas,stasti bij visādi par robi bet visuma normāls cilvēks,ja kam krāveja pa degunu tad nozīmeja ka pelnija,mums jau patīk baumas izlaist un it sevišķi tāda maza pilsētiņa.
zog 21.07.2010, 08:44
0
Zog visās bodēs. Cits gudri pa biškiņam priekš sevis. Cits kaudzēm un vēl ar to lielās.Tekoši kādu bodnieku vai sargu par zagšanu pieķer. Vienā supernetto pat liekas lietu ierosināja. Tur pa krupnamu bodniece bija darbojusies.
Lazy_man 21.07.2010, 10:13
0
Roberts, mežonis, psihs?
Var jau būt, tikai zagļu un to radu acīs.
Klementīnai pilnīgi piekrītu. Sīkus zagļus notiesāt īsti nevar
un uz cik simtiem nejēdzīgiem tiesas procesiempar dirol paciņas nozakšanu jums būtu laika iet? tiesas tā jau ir noslogotas, ierēķiniet to ka tiesas patērē arī nodokļu maksātāju naudas.
po... 22.07.2010, 09:10
+1
Robčiks ir apgriestais tāpēc jau šefo ,gan jau viņu kāds nožmiegs tumšā stūrī
ideja 22.07.2010, 09:22
+5
šādu rakstu jau var ievietot katrs muļķis un vai tā ir taisnība vai nav, to taču nevar pateikt, visticamāk kāds zaglēns vai kas tur naidu uz šiem darbiniekiem to izdarīja, es arī varu pateikt, piemēram XXX zog tur un tur, tas nav nopietni un īstenībā , ja tā nav taisnība, tā ir šo cilvēku godu un cieņas aizskaršana
Pareģotajā 22.07.2010, 11:33
+1
Lasot šo forumu,biju šokā! Kā vispār tādā amatā var strādāt Roberts?Un kas atticās uz tiem darbiniekiem-ko tas dod kad ziņotājs ziņoja,bet tie zagļi strādā? Cilvēciņi,padomājiet vai ir vērts iet strādāt pie tāda kropļa Roberta?
KRX 22.07.2010, 11:36
+3
Kur ir tas Robčiks?! Kurā veikalā var apskatīt un notestēt? :D
Uzvārdu ar zinat? :D
? 22.07.2010, 15:14
0
a kas tu tāds?
Robčiks 22.07.2010, 17:58
-1
Kas te mani šempē ??? Es Jums parādīšu !!!
stef 22.07.2010, 20:08
+3
Es brīnos kā robertu tur par apsargu .Cik viņs nav piekāvis cilvēkus.Vai tiešām Bergmanis nevar noīrēt modernu apsardzi.
Kas tas par cilvēku pilnīgi riebjas.iet veikalā.Vai tiešam Top tik
zemu nogājusi'.Pieņemiet mērus lai viņs tiktu atlaists'.Jo cilvēki vairāk neklusēs!
murgojums 22.07.2010, 20:42
-2
Es pati pazistu Robertu un ziniet neticu ne vardam simt punktu ka visu so saka rakstit cilveks kas pats ir nokerts parzaksanu un tagat megina sava prata apvainot citus nevis sevi pasu
Pareģotājā 23.07.2010, 00:21
0
murgojumam nevajag to mērgli aizstāvēt!viņš ir briesmonis un to var jau saprast no šā foruma,bet ja Tu viņu tā aistāvi,vai viņš nav tavs caurumšvāgers?????? Guli ar viņu,bet nedirsi to ko nezini!To Idiņu ļoti labi visi pazīst.Un darbiniekus atlaiž pēc purniem,ja sāk nepatikt,tad vai nu aizved un piekauj,vai piespiež kādu murgojumu parakstīt,vai apmelo! Nezin kāpēc vēl tikai tielējās ar šiem 3? Te nav kautkas tīri!
xxxxx 23.07.2010, 01:06
+2
IDINI NAU APNICIS NAU APNICIS MAZGAT NETIRU VELJU
Dieviete... 23.07.2010, 05:35
-3
Nemazgātu neviens jau to veļiņu, ja nebūtu tādi kā <ROBČIKS> Tādi cilvēki ir vairāki,ne viņš viens. Un vai tā analfabēte Tatjana vel nav atlaista? Tāda rupja sieviete nevar tur strādāt.Bet kas attiecās uz pārejiem strādniekiem tajā iestāde,tur visi zog!Tāds tagad laiks!Kā tad lai dzīvo ļaudiņi,ja nezags!Nejau visu Bergmanim ņet.Lai paliek arī strādnieciņiem!Robčik liecies mierā,nejau no tevis zog!Atvēsinies!
nu nu 23.07.2010, 08:31
+3
Nu gan laiki pienākuši, publiskā telpā sākuši risināt personiskus jautājumus, viendien juristi un novaddomnieki villojas, citu apsargi. Nav par traku.

P.s. Tam kurš uzsāka šo tēmu gan vajadzētu kārtīgi pa ausi. Tā nerīkojas....bez konkrētiem pierādījumiem nevar apvainot cilvēkus.
murgojums 23.07.2010, 09:26
+1
paregotaja nu stulba tu esi man vins tevu vieta deretu.
Pareģotājā 23.07.2010, 12:30
0
Murgojumam ! Ko nu liedzies,tagad nekādu brīnumu nenotiek!
Y 23.07.2010, 22:16
+1
Nu jau sāk likties,ka ziņotājs dzēra, kamēr kļuva par pareģotāju.Riebjas lasīt, kā viens cilvēks var lamāt un nepatiesi apvainot savus bijušos kolēģus.Un ik pēc laika jautā, vai tad tie 3 nav atlaisti? Ar tiem kodētajiem dzērājiem jau tā ir, ja atsāk, tad šīberis brauc ciet.
Fedja 23.07.2010, 22:25
+2
Milas damas, vaidzet gan vienreiz izbeigt shito vard kauj, paliek tir nesmuk. Izaicin vien otr uz duel un noskaidro atiecibs svaiga gaisa. Tad ar jus tiks skaidriba, kas di*s, kas a ko gul utt. Nenem launa pa iejaukshanos, bet man lasot sametas kauns, ka izglitot cilvek ir spejig shita rakstit.
juris 24.07.2010, 07:44
0
PIRMAM KARTAM ES NEESMU KODEIES OTRAM KARTAM ES NEKO TE NEESMU RAKSTIIS UN LJOTI LUDZU VISUS AJZVERTIES JA MAN BUT KAS SAKAMS ES PATEJKTU TEV ROBERT ACIS
Ziņotājs 24.07.2010, 10:56
0
Y-Es esmu dieva cilvēks diemžēl un alkoholu nekad neesmu lietojis!Un šībers ciet ir tieši Tev Y !!!Tu rīkojies ar cilvēkiem kā ar dzīvniekiem! Padomā ko dari un runā!
iuris 24.07.2010, 12:20
+1
klausies zinjotaj dieva cilvek pietiek drast visiem smadzenes ja tu esi tads kads tu esi tad uzraksti savu vardu neslepies ajz psevdanima
., 24.07.2010, 21:29
0
brr
maz ieinteresēta persona 24.07.2010, 22:12
+1
Lasot komentus, rodas iespaids, ka autori paši ir īstie zagļi un ar minimālu prāta devu...
Tik zinoši var būt tikai zagļi! Rodas iespaids, ka slēdzot veikalus,
Pie tiem pulcējas, ne tikai "takši", bet furgoni, kas savāc nozagto pārtiku!
Par Robertu - jā. nelikumīgi, ne vienmēr taisnīgi, jā..., bet tas ir
vienīgais arguments, ar ko pārdevējas var atbaidīt sirojošo jauniešu bandas un reālus zagļus.
Par policijas darbaspējām, domājams, visiem viss ir skaidrs.
Beidziet trīties gar TOPiem. Paskatieties kas notiek citur. Kāda attieksme un algas ir citos, līdzīgos uzņēmumos.
Dārtiņa 25.07.2010, 23:51
+2
uzskatu,ka Roberts ir tur,kur viņam jābūt.Pasakiet gudrīši,kā lai tiek galā ar zagļiem,kuri nekaunīgā veidā zog vissu ko var paņemt.Un nedod Dievs kaut kāda pārdevēja iedomāsies ,,kungam,, aizrādīt un pieprasīt nolikt preci vietā....Zog,acīs skatīdamies!!!!Cilvēkiem smagi jāstrādā,lai nopelnītu iztikai un maksājumiem,bet kautkāds mērglis var iet un ņemt ko grib!!!Un izdarīt tu viņam nevari neko!Un tas ir labi,ka ir tāds Roberts,kurš var un spēj sadot,tā,lai otro reizi vairs negribētos!!!Tikai tā!!!

PS Atļaušos atgādināt,ka kādreiz par zagšanu nocirta roku!
Lazy_man 26.07.2010, 11:22
+2
Bravo! Pēdējais komentārs kā naglai uz galvas.
XXX 26.07.2010, 16:42
-2
Nauko aistāvēt to Idiotu Robertu! Viņš gan nav nekāds cilvēks,jo arī esmu dzirdējis kā izrīkojās ar darbiniekiem!Grib pieņem , grib atlaiž , grib aizved un noštaukā! Cūka viņš!Es viņam tā sadotu pa purnu!!!!
., 29.07.2010, 08:50
-3
Nu kas tur ar Robčiku? Novāca to? Un tie 3 -nīši Strādā? ,vai arī novākti? Vai piekukuļoti un strāda un zog tālāk? Tad jau Bergmaņa kungs patiešām ir kruts un bagāts! Ja jau atļauj darbiniekiem iepirkties topos pa velti!SUPER!!!!! Tad jau krīzi varēs izdzīvot šie cilvēciņi!
Ina 29.07.2010, 15:01
0
Kas tas par Robertu?Tas,kurš kādreiz strādāja slēgtajā tirgū ''Garantija"'?Ja tas,tad viņš tiešām ir debīls,un''zils''.
., 30.07.2010, 18:57
+1
Man tas patīk,DEbĪLS UN ZILS!!!!!!! Un vel IDIŅŠ!
Ziņotājs 05.08.2010, 09:26
-1
Ventspilnieki! Topa ,,Diāna,, Roberts,apsargu priekšnieks tā saucamais ir pielaidis pilnas bikses!Beidzot attapas kad ļauj zagļiem un nacistiem strādāt! Jo liktenis tiem trinīšiem ir gājis garām! Netika ne atlaisti,ne mežā piekauti,ne piedraudēti ar atlaišanu ja nedarīs tā kā pavēl ROBČIKS! Lai zog talāk!Malači!Prot sevi aizstāvēt tāda mērgļa Roberta priekšā! Lai dzīvo TOPI un plaukst ZAGŠANA!!!!!!! Galu,galā ir taču KRĪZĒ! Un visi grib izdzīvot! Un ja kāds meklē darbiņu,droši ejiet uz Topu! Gan paņems un tad turieties!
... 05.08.2010, 15:26
-1
Ko tad Roberts spej izdarit esmu paris reizes redzejis vinja cepuri ripojam pa bruģīti!!....un ka jus domājat,kā vinš var būt normāls ja ir bijis trakomāja??
@@@ 06.08.2010, 09:16
-1
Tad jau tie strādnieciņi ir forši-LAI ZOG UZ NEBĒDU!!!!!!!!MALAČI!!!!!!!!!Lai nospļaujās uz tādu Robertu! Zizofrēniķis!!!!!!!Trakais un slimais !
mja 06.08.2010, 09:32
0
zizo.... :D
sīkā 06.08.2010, 16:01
+1
ēēēēēē...kāpēc šitais forums vēl nav dzēts????? uz ko skatās ventas balss...??? te tak tie cilvēks apzākās, veikals apzākāts un vēl viskaut kas....forums par sievieti, kas nemaksāja algu izdzēsa, bet te stāv...laikam jau bergmaņa kungs, roberts un pārējie tie saucamie zaglēni nav tuvas personas redzkcijai, a ko darīt...nu neko...turaties
to taxi 06.08.2010, 16:03
-1
tu te bišku pārspīlē .... gvelz kkādas glupības!
lapsēns 06.08.2010, 16:08
-1
Sīkā! Tu vispār zini kas tas Roberts ir un apjēdz par ko te iet runa?
jan4iks 08.08.2010, 10:55
0
laj zog.tiem cenas pacelaijem. atbalstu.
Zaglēns 14.08.2010, 00:23
-1
Man patik tie stulbie apsargi.Lai Robertiņš vairāk tādus pieņem darbiņā! Tāds maziņš čalītis man patīk,mierīgs!Varu mierīgi........Nu Robčik-Ko lūri????Jā es zogu un zagšu!!!!Lai tik strādā tie balvāni!!!!!
Ieva. 14.08.2010, 08:53
0
Sīkā....es tev piekrītu. Daudzas tēmas frumā tika dzēstas. Un starp citu arī komentāri. Un ne jau nepiedienīgi.
likuma vārdā 14.08.2010, 09:51
0
neviens likums neļauj kaut kādiem apsargiem pārbaudīt somas. to drīkst darīt tikai policijas klātbūtnē.ja darba devēji un apsargi ir iedomājušies, ka ir pasaules naba, tad vajag griezties pie psihiatra. teorētiski visi darbinieki, kuri tika pārbaudīti. mierīgi var sūdzēt tiesā par cieņas aizskaršanu(t.i. morālo kaitējumu). pagaidām dzīvojam tiesiskā valstī un šos likumus neviens nav atcēlis.
Opis 14.08.2010, 10:04
0
Ha, interesanta diskusija.

Kaads Robertam uzvaards? Gribu galveno varoni apskatiit draugos.
to likuma vārdā 14.08.2010, 10:24
0
Klausies likums! Palasi Kriminllikumu! Apsargiem kam ir pasardzes sertefikāts ir tiesīgs pārbaudit tavu somu! Nerunā muļķibās ka deļ katras somas policija tev brauks uz veikalu! Cits jautājums par Diānu, tur nevinam viņš nav!
likuma vārdā 14.08.2010, 10:37
0
rakstītājs man. nosauc krimlik. punktu un vismaz savu niku?
likuma vārdā 14.08.2010, 10:44
0
apsardzes sertifikāta ieguvei ir pietiekami 2 mēneši. un tur cilvēks tiek apmācīts , nevis savu darbinieku somu pārmeklēšanai, bet citām funkcijām. personiskās mantas drīkst pārbaudīt tikai profesionāļi(t.i. policija) un ja esi apsardzes darbinieks, tad nevērtē sevi augstu un ej mācīties policijas akadēmijā
Fedja 14.08.2010, 13:25
0
Ta man jasak, ka tos Latvijs likums es nezin, toties Eiropa ir ta, ka to teic "likum varda 14.08. 2010, 09:51. Sargs tav som var baudit izsaucot policij.
Pievienot komentāru
Salsti?