Sestdiena, 4. februāris, 17:10
Sveicam: Veronika, Daila
Šodien Ventspilī: -16 .. -18 °C, mākoņains, bez nokrišņiem
Margota 20.04.2010, 15:51
Uzmanieties TOP veikalos!
Š.g.19.aprīlī iepirkos TOP veikalā Poruka ielā 16,Ventspilī.Bija jau apmēram pusastoņi vakarā..saliku groziņā ko nu tur vajadzēja un gāju pie kases Nr.1.Norēķinājos ar kredītkarti,bet kasiere atgriežot karti iedod tikai termināla čeku,kad jautāju vai man nebūs oriģinālā čeka par pirkumiem,viņa atbildēja,ka viņai pašai vajagot pie bankas čeka klāt!??? Kaut kas nedzirdēts..!!Apstulbu jau kuro reizi iepērkoties šajā veikalā...Tad ,kad uzstājīgi pieprasīju savu čeku-lika man uzgaidīt,kamēr viņa apkalpos nākošo pircēju!Ievēroju arī ,tad kad šajā veikalā pērk telefona atjaunošanas karti ,arī tad oriģinālo pirkuma čeku kasieres ātri vien ieslidina kases aparātā!Varētu padomāt,ka taupība krīzes laikā(čeku lenta mazāk patērējas),bet tā tas turpinās jau kādus gadus 4-5...kamēr tur iepērkos..Vai tiešām kasieres ir tik drošas,ka neuzies kontrole??Vai tas būtu priekšniecības rīkojums??Pēc likumdošanas pirkuma čeks obligāti jāatdod pircējam!Protams,ja kas tad arī preci nevarēsiet atgriezt,jo kur tad čeka oriģināls???Tā ka pircēji šajā veikalā prasiet savus čekus!!
Komentāri
Milda 20.04.2010, 15:52
0
Ja,es ar bij šokā
Krishix 20.04.2010, 15:57
0
Jaaa kas varēja iedomāties ka ir TIK traki :D
sjoma 20.04.2010, 16:09
0
Pos ceks ir tikpat stiprs ka kases ceks. Man atkal lieki papiri nav vajadzigi.
miljons 20.04.2010, 16:13
+6
Neredzu ne kadu problemu te. Nu lai varbut vienigi pakasīties pa kaut ko
Ina 20.04.2010, 16:49
+5
Šito pircēju sugu es pazīstu.:DDDD galvenais,ka pakasīties.
101 20.04.2010, 17:39
-1
problema ir tā, ka tu neredzi, vai esi apšmaukts vai nē
inga 20.04.2010, 18:18
-1
tie pārdeveji taču var sev uztaisīt čeka kopiju....
Margota 20.04.2010, 18:55
+1
Neesmu no tiem cilvēkiem,kas par tādām lietām piekasās,kā te daži labi izsakās...es pati strādāju tirdzniecībā-kasē un zinu cik svarīgi ir paņemt čeku.Es piemēram rēķinu izdevumus,salīdzinu vai tiešām neesmu apšmaukta.Ja prece piemēram ir bojāta vai veca -kā Jūs aiznesīsiet atpakaļ??Es pateiktu -pierādiet,ka pirkāt šeit!Vai paši nekad neesat saskārušies ar tādu lietu?Tad varu jūs apsveikt:)) un ceru,ka nekad neiegrābsieties bojātā precē,kura nemaksā 10 santīmus vai dažus latus:)).Un varbūt,ka es esmu "suga"kā te mani nosauca:)),bet arī pie manis nāk pircēju "suga",kuri neņem čekus un pēc tam raud pie kases,jo nevar dabūt atpakaļ naudiņu:))...
S 20.04.2010, 20:18
+3
Arī es gandrīz katru dienu iepērkos šajā veikalā jau daudzus gadus, norēķinoties gan ar karti, gan skaidrā naudā un čeks par pirkumiem ir ticis izsniegts vienmēr.
Kārumnieks 20.04.2010, 21:01
0
Un arī garšigo cigoriņu saldējumu tur nevar nopirkt!!!
xxc 21.04.2010, 09:49
+1
es arī bieži iepērkos tajā Topā, bet man čekus tiešām vienmēr dod! Un es arī ņemu, jo mēdzu iepērkoties iet vairākos veikalos ar līdzīgu preci - lai man nepaprasa otrreiz samaksāt par līdzīgu produktu. Nekad nav gadījies, ka Topā neiedotu čeku!
Inai 21.04.2010, 09:54
-1
kapec pakasities?ja reiz pircejam pienakas ceks par preci,tad ari pienakas un ta nav nekada kasisanas.
Dachuks 21.04.2010, 11:17
-1
TOP veikalos (Pārventā, pilsētā neiepērkos) stingi jāseko līdzi cenām, ko iesit kasē. Bieži (varbūt izskatos tik naiva, ka prasos pēc apšmaikšanas) kasē iesitas pavisam cita cena nekā norādīts pie preces (tjp.akcija). Un kad aizrāda, jānoklausās tāda šnākšana un pukstēšana. Un tad seko neaprakstāmi lēna aizvilkšanās un pie veikala vadības nomainīt cenu. UZMANIETIES ĻAUDIS!!!! Čekus gan dod.
mamms 21.04.2010, 14:22
-1
kas vispar tajos veikalos iet iekšā
Man arī 22.04.2010, 10:03
-1
Man arī tā gadījās... Bet pirmo reizi šajā veikalā (Poruka ielā). Gaidu kases čeku, bet tā arī nesagaidīju, sieviete jau bija paņēmusi nākamo pircēju... Ātri galvā saskaitīju summu, viss bija ok...
Bet tad mājās, skatos, nopirktajam Kubušam akcija iet - aizsūti viņu mājaslapā čeka numuru un katru nedēļu vinnē balvas...
Tad nu iedomājos, varbūt to spēļu konsoli pārdevēja cerēja vinnēt... :D
Tad nu lai veicas!!! :D
KIKA 22.04.2010, 11:10
0
Es vienmēr iepērkos šajā TOP veikalā(Poruka ielā).Man nekad problēmas nav bijušas.Čekus dod vienmēr.Pārdevējas arī ļoti laipnas un atsaucīgas.
mali 27.04.2010, 21:30
+2
Tiešām riebjas lasīt vairākumu šo komentāru-varētu domāt,ka kasieres tur strādā tikai,lai kādu apšmauktu,vinnētu nez kādas tur konsoles utt.
pircēja 28.04.2010, 09:17
-2
Ļoti bieži iepērkos šajā veikalā, līdz šīm problēmu nav nekādu, ļoti laipnas kasieres, bet tikai viena, kas man nekad nav patikusi un nepatiks, jo viņa pat labdien nekad nepateiks,un vienmēr nopētis no galvas līdz kājām....pie viņas maksāt par savu preci vairs neeju!
arī pircēja 28.04.2010, 10:03
-4
Es regulāri iepērkos TOP veikalā (Poruka ielā) un NEKAD neesmu sastapusies ar neprofesionālu attieksmi. Visas kasierītes ir vienmēr pretīmnākošas un laipnas!
Mārtiņš 11.07.2010, 14:33
+7
Neapšaubāmi katrā atsevišķā gadījumā darbojas cilvēcīgais faktors.
Gadījums Pārventas Top veikalā:
Kā jau nereti večiem ierasts, nolēmu savas personīgās problēmas īslaicīgi atbīdīt ar degvīna pudeles palīdzību (lūdzu nenosodiet bargi) :). Sestdienas vakarā iegriezos veikalā un iegādājos akcijā esošo Senču graudu degvīnu. Pie kases izliktajā akcijas kārbiņā tas lepni gozējas ar cenu Ls 2,95. Čekā saņemu citu cipariņu - Ls 2,99. Informēju pārdevēju - kasieri, ka cena ir kļūdaina. Viņa pārliecinās par manu vārdu patiesumu un apkalpo nākamo pircēju. Protams, starpība nav tik liela, lai es labprātīgi uzturētos veikala telpās un gaidītu nezināmu laiku. Savācu savu čeku un devos slīcināt bēdas.
Ir svētdienas pusdienas laiks. Dūša nav nekāda slavējamā. Kopumā situācija ar problēmu ir iepriekšējā. Nolemju atkal doties pabalstīt Top veikaliņu ar nelielu peļņas procentu (kā zināms tas grozās ap ciparu 20). Salieku groziņā savus necilos pirkumus, piens, limonāde, vistas šķiņķīši un, atkal, degvīns "Senču". Joprojām cena skaisti nemainīga izlikta - Ls 2,95. Protams, ka kasiere Inga noskenē kodu un tas, nelietis, kases aparāta izdrukā pēdējo cipariņu konkrētā produkta izmaksām ataino kā 9. Atkal jau muļķīgi informēju, ka cena ir kļūdaina. Saņemu gana īgnu atbildi: "Ko es tur varu darīt?". Jautāju: "Vai ir kāds cilvēks kuru varu informēt par šo kļūdu?" Šodien neesot, būs pirmajā nedēļas dienā.

Varu saprast, ka alga ir maza, stundas ir garas un ģīmīši (nu tāds kā manējais) izved no pacietības, bet tas taču ir elementārs darbs kuru apņemies iestājoties. Ir jārēķinās ar apstākli, ka nāksies smaidīt arī situācijās, kad to nepavisam negribas. Galu galā sīkums par attieksmi, bet katrs taču atbild par savu darbu.

Lūdzu piedošanu visiem veikalu darbiniekiem par nejauko niķi iegaumēt preču cenas un iebilst, ja izmaksas čekā ir dižākas.

Nav bijis bieži, bet vismaz divas reizes SuperNetto esmu piedzīvojis gadījumus, kad izliktā cena plauktā ir augstāka par cenu kasē. Šīs divas reizes esmu apzināti klusējis. Esmu gatavs saņemt publisku nosodījumu par šo nekaunību.

Lai Jums jauka diena un veseli vecāki veseliem bērniem!

Čiganiņš 11.07.2010, 17:51
-3
Nū Pārventas Topā jau ir" ļoti laba datoriste",tāpēc jau cenu pareizība arī" ļoti pareiza''-ha-ha-hā(tas Talsu ielā)
Pētersons 12.07.2010, 14:07
-1
Tātad jau manis izvirzītajiem veikaliem un tirgotājiem konkursam "Latvijas Labākais tirgotājs 2010", pievienosim arī Mārtiņa minēto "TOP" veikalu. Es gan vairāk esmu par Pārventas "SuperNetto", bet "TOP"am ir iespējas to panākt. http://www.ventspils.lv/NR/news/comments.asp?sTGUID={316BE1E2-EFED-4479-8C78-066E6D50155F}&id=24883
pag 12.07.2010, 15:28
0
ANTITIRGOTĀJS 2010
........ 12.07.2010, 15:40
+4
Zinu Parventas Topa datoristi, nav ne vainas, vienkarši pārdevējam vajag darīt savu darbu pienacīgak un laik pa laikam pārbaudīt vai nepamainījas cenas, tā ir ļoti vienkārši uz vienu cilvēku visu novelt.
xxx 12.07.2010, 16:31
+2
Cik zinu,ja precei mainās cena,tad pirmais to uzzina datorists ne vis pārdevējs-un datorista pienākumos ir uztaisīt ceniņu ko pārdevējs pieliek pie precītes-tā luk mīļie noslogotie datoristiņi!
savejs 12.07.2010, 17:45
+1
Topi rullē1 Rokas nost no TOPiem!
... 12.07.2010, 20:44
+4
šoreiz pilsētas diānas paspīdēja! ārā karsts, kad ejošākā prece ir saldējums un dzērieni, bet ko diāna, namaz negrib cilvēkus iepriecināt. saldējums galīgi mīksts. ja vaļējā saldētavas nespēj noturēt aukstumu , tad iegādāties vajag saldētavas , kuras var aiztaisīt.
P.S. ceru ka kāds no viņu vadības gala lasa un cerams padomās
Janks 12.07.2010, 21:32
+2
Tā viš i!Es skatos ka arī RIMI un IKI ir uzlikuši savām vaļējām saldētavām stikla vākus!Topi vēl guļ!
... 12.07.2010, 21:34
+1
laikam būs jasāk cītīgāk atbalstīt cento un supernetto :D
mja 12.07.2010, 22:06
+1
Daudz jau no pērdevēja atkarīgs- cik viņš lojāls un ieinteresēts. Reiz pārventas "TOP" atļāvos ieminēties, ka viens no konditorejas izstrādājumiem parasti jau pusdienlaikā tiek izpirkts- varbūt var nedaudz vairāk pasūtīt. Atbilde bija- bet ko jūs man uzbāžaties! Meklējiet kādu no vadības!
mali 12.07.2010, 23:13
+3
Par tām saldētavām,mīļie,vērsieties pie Bergmaņa.Jau cik gadus saldētavas normāli nestrādā,par gaisa kondicionieriem vispār nerunāsim-tie tur uzlikti tikai skata pēc.Nabaga pārdevējas,kas tur strādā,tādā karstumā jau noģībt tur var.Bet priekš saldētavu vākiem laikam jau naudas viņam nepietiek-māja jūras krastā tak jāuztur un mašīnas....
tikai nedziedi un nenolieci Bergmani 13.07.2010, 00:28
0
no visiem darba devejiem ,par Bergmani varu sacit tikai to labako,goda un cienas virs !
Pavariņš 13.07.2010, 12:05
+1
Organizējiet sev kādu satikšanos, piemēram tirgus laukumā..:) uzaiciniet Bergmani arī...varēsiet ieteikt, kā biznesu vadīt...
eksperts 14.07.2010, 22:43
+3
Protams, ja jūs nezināt veikalā struktūru, tad varat nosodīt un kritizēt ikvienu. Faktiski - datoriste tiklīdz uzzina par cenas izmaiņām - izdruka jauno cenrādi un nodod pircējam, kas ir atbildīgs par konkrēto veikala nodaļu, un to, ka pārdevējs nav samainījis cenu laicīgi vai arī vēl sliktāk - izmetis to, tad datoristei nav nekāda sakara ar to. Viņas pienākumos neietvēras katra pārdevēja pakaļdzīšanās: "Samaini cenu! Esi samainījusi cenu?" un t.t. Viņai sava darba ir ļoti daudz.
Pircēji var pateikt pārdēvejai, bet ta savukart aizmirst pateikt datoristei, bet datoriste ka jau iepriekš teicu nevar zināt vai pārdevēja ir izdarijusi savu darbu - nomainīja cenas vai ne... Pati strādāju - zinu. Taču viss vairāk mani tracina tie cilvēki, kuri kluse kad cena ir augstāk, nekā paradas kasē, bet kad cena ir mazāka nekā kasē uzreiz sāk kliegt... Tas arī nav normāli. Cilvēki mēdz kļūdities.
Un lai katrs ir atbildīgs par savu darbu, nevis nosoda citus...
*** 14.07.2010, 22:47
0
tikai 'parasti pie kases parādās augstāka cena, zemāka nekad nav bijusi, tādēļ nemuldiet te niekus! Kapitālisti sevi nepiešmauks, neuztraucieties!
eksperts 14.07.2010, 22:56
+2
Mārtiņš 11.07.2010, 14:33 "Nav bijis bieži, bet vismaz divas reizes SuperNetto esmu piedzīvojis gadījumus, kad izliktā cena plauktā ir augstāka par cenu kasē. Šīs divas reizes esmu apzināti klusējis.", bet jus sakat...
Pircejs 14.07.2010, 23:09
+3
Es personīgi, jau daudzus gadus, iepirkos veikalā "top!" (Talsu iela) un man nekad nebija nekādas problēmas - ne ar cenam, ne ar precem, ne ar pārdevējiem. Vienmēr laipni un draudzīgi. LIELS PALDIES viņiem par to!
Es domāju, ka jābūt vienkāršākiem un laipnākiem pret cilvēkiem, un tad nebūs nekādu problēmu.
eksperts 14.07.2010, 23:58
+5
Starpcitu par saldētavam pilnīgi piekritu, mums (IKI veikalā) tieši tāpēc arī uzlika vaļējām saldētavām stikla vākus...

Un gribu atvainoties jā kādu aizvainoju
Pircējs 15.07.2010, 00:14
0
Toties veikalā TOP Lidotāju ielā veikalā vairs nelaiž pircējus 10 minūtes pirms veikala slēgšanas (konkrēti 12.datumā). Varbūt veikala vadībai vajadzētu paskaidrot saviem darbiniekiem, ka veikala darba laiks ir durvju atvēršanas/aizvēršanas laiks nevis laiks, kad pārdevējām jāiziet pa veikala durvīm.
top-klients 15.07.2010, 07:07
+1
viss vairak kas man nepatik visos veikalos top tas ir kad no pulkst.21:30 lidz slēgšanai stradaa tikai 1 kase un tas ir visos TOP veikalos
pārdevējs pircējam 15.07.2010, 09:21
+6
Bet kāda iemesla pēc man būtu jāstrādā neapmaksāts virsstundu darbs, ja tu nespēj laicīgi izdomāt, ko un kad vēlies pirkt? Man konkrēti neviens nemaksā par tām 15-20 min, ko katru dienu jāstrādā ilgāk tādu kā tevis dēļ. Un nedēļā tas iznāk diezgan labs laiciņš. Pa visu mēnesi vēl labāks. Skaties pulkstenī un cieni citus arī, ne tikai savu vēderu.
top-klients 15.07.2010, 15:29
+2
tadi kaa es esam pus latvija kuri iet iepirkties vakara pusee bet tas ka jums tur kaut ko neapmaksaa taa nav mana problema ! jo visiem pardevejiem ir jazin;KLIENTAM VIENMER TAISNIBA!
J.O.P.T.V.A..... 15.07.2010, 18:53
-1
ES biju konkrētā šokā
Pārdevējam 15.07.2010, 19:04
+1
Diez ko teiktu tavs priekšnieks par šādu komentāru....

Smieties gribas 15.07.2010, 20:10
+6
Protams klientam ir vienmēr taisnība,bet ir arī cilvēku tiesību aizsardzību biroji uz kuriem silti pārdevējiem iesaku aiziet,jo saimniekam ir jāmaksā par katru nostrādāto minūti!!!
Tad lai nebūtu pārmetumi,cikos cilvēks netiek vairs veikalā,lai katrai pārdevējai šīs minūtes raksta grafikā un 23:00 vairs nevienu iekšā vairs nelaiž.Bet tas nenozīmē,ka pircējs var ienākt 22:59 un staigāt pa veikalu lēni iepērkoties-ticu,ka tādi starp mums ir ļoti daudz!
// 15.07.2010, 20:42
+9
Dusmīgs pircējs atnācis uz veikalu un dod pārdevējam veļas pulveri.
- Ņemiet atpakaļ to draņķi un atdodiet naudu!

- Kas jūs neapmierina?

- Nu kā tā var melot? Uz pakas rakstīts: "100 grami par brīvu". Bet iekšā tikai pulveris!
pārdevējs 16.07.2010, 02:23
+7
kad cilvēks nezin, kur izlaist savu žulti, tad viņš aiziet uz veikalu uzkakāt pārdevējām, pats pie tam būdams bezjēgā lepns par to, ka nu vienreiz ierādījis tām īsto vietu; viņam tak a priori ir taisnība un lērums tiesību. Tas, ka arī pārdevēja varētu būt cilvēks, tādam prātā neienāk. Tas darbs nebūtu paciešams, ja nebūtu arī to labvēlīgo pircēju, kas ar savu attieksmi rada līdzsvaru starp pasaules ļaunumu un labumu.
Santa 17.07.2010, 14:37
-4
Pircējam ir gan tiesības ienākt veikalā 22.59 (lai arī kā tas pārdevējiem nepatiktu). Bet savas algas un neapmaksātā laika jautājumus jārisina ar darba devēju (un piesaistot attiecīgās institūcijas) nevis ar pircēju neielaišanu veikalā. Galu galā tieši pircēji (arī tie vēlie un nelaipnie) veido veikala ienākus un attiecīgi darbinieku (arī tavu pārdevēj!) algas. Un jūsu laime, ka neamierinātie pircēji pagaidām tik forumā sūdzās nevis PTAC.

andelmanis to Santa 17.07.2010, 20:40
+2
Vēl viena atradusies, kas citu tiesības strādāt norādīto laiku ir gatava bradāt kājām savu vienas minūtes tiesību dēļ. Labi- tavas tiesības ir ienākt veikalā 22.59, bet 23.00 tu tur jau atrodies kā parazīts, kā vampīrs, kas apēd manas tiesības beigt darba dienu un doties mājās pie savas ģimenes.
Un kāp kaut vai debesīs Dieviņam sūdzēt; tas PTAC arī nav tiesīgs mani piespiest uz neapmaksātu darbu.
Ko kasies 17.07.2010, 22:25
-2
Nu tad tinies no tāda darba, kas riebj, kas nav apmaksāts utt. Diez cik laimīga tad būs tava ģimene.

Un būtībā Snata runā par to, ka neapmasāts darba laiks ir JĀRISINA AR DARBA DEVĒJU nevis uz klientu rēķina. Jo šobrīd sanāk, ka pārdevēji savas dusmas izgāž uz pircējiem.

Un cik pamanīju, tad diskusija sākta par 10 minūtēm. Pa to laiku jau nu gan var paspēt iepirkties - neparatizējot uz nabaga pārdevēju rēķina, ja vien strādātu abi kasieri (kā tam pienākās būt). Bet tad jau atkal nabaga pārdevējiem radīsies 100 pretenzijas, kāpēc tā tas nenotiek, kā tas ir pret viņu tiesībām utt.

!!! 17.07.2010, 23:13
+7
Nu jau jums te priekšlikumi-runāt ar darba devēju!Ha. Ar tādu kā Bergmanis runāt vispār nevar.Tas jau tik domā par savu labumu-kā vairāk naudas sev nopelnīt,a par pārdevējām viņam vispār nospļauties,izdomā tik visādas stulbibas,kur piesieties,lai tik varētu no algas noraut.Sviests-kurā vēl veikalā pārdevējām jānes pašām grozīņi!Visur to dara apsargi,bet nē-te jau tos vīriešus pārpūlēt nedrīkst,kā nekā vājais dzimums tak...Ja vēl viņi tur ko sargātu,bet daž tur ir tādi,kas atnāk uz darbu,lai parunātu pa telefonu vai ar saviem paziņām.
Delta 22.07.2010, 17:13
+1
Par iepirkšanās laiku. Nebūtu slikti ieprogrammēt aparātus, ka līdz ar darba laika beigām šie neko vairāk kā atskaites ārā nedod. Un tad lai pircējs domā cikos ierasties. Pati gan arī mēdzu grēkot :)
vai,vai 22.07.2010, 22:44
+3
Nesaprotu.ko jūs visi velkaties uz tiem top veikaliem.Nekas jums nav labi.Ejiet citur.Vai V-pilī veikalu trūkst???Varbūt citur jums pat grozu palīdzēs panest.Iespēju ir daudz.
suitene 27.07.2010, 16:37
0
Par to iepirkšanos TOP veikalā.Poruka ielā reti iepērkos,biežāk gan Lielajā prosp.un Andreja ielā, man līdz šim ar čekiem nav bijis problēmu,kaut gan daudz cilvēku neņem čekus.Bet par to, ka daudzreiz cenas atšķiras no tās,ko redzam pie letes un arī ko izsit kasē.Bet...tas nav raksturīgs tikai TOP veikalos...VISOS.Tātad -jāseko stingri līdzi un viss.Bez tam čeki nav jāizlūdzas:((
Ancite 27.07.2010, 17:01
-3
Man atkal nepatīk tas, ka kulinārijas sortiments Topos jau kuro gadu nemainīgs...un nav no tiem labākajiem!
Karbunkuls 27.07.2010, 18:35
+1
Neeju TOPos iepirkties, jo tie savstarpēji pēc produktu sortimenta, apkalpošanas un tīrībā ir atšķirīgi kvalitātes ziņā. Kaut arī neattiecas uz tēmu, tad tagad ļoti patīk mazajā picērijā uz L. prospekta ( kaut arī konceptuāli mūzika un darbinieču formas tērps nesaskan ar interjeru ).
Ekonomiski un labi, manuprāt, var iepirkties Cento un Super Netto!!!
Pievienot komentāru
Salsti?